Witam
Czy mógłbyś wysłać swój kawałek, jeśli to możliwe?
Witam
Czy mógłbyś wysłać swój kawałek, jeśli to możliwe?
Co masz na myśli mówiąc o parametrze? Czy można "zrestartować" lub usunąć pliki pamięci podręcznej oprogramowania, naprawdę mam wrażenie, że to błąd! Wczoraj udało mi się wprowadzić zmienną globalną i ją podlinkować, i od tego czasu nic. Nawet w tym samym pokoju lub kopiując pokój, próbowałem zrobić dokładnie to samo ponownie, ale niemożliwe!!
Witaj DBZ,
Tak, to właśnie wczoraj z tym utworem udało mi się wprowadzić zmienną i to z niczego!!!
Też tak naprawdę nie rozumiem, bez problemu dodałem zmienną "długość" w twoim pokoju, odsyłam ją z powrotem, aby zobaczyć...
Pozdrowienia
Ups, przepraszam za błąd w mojej odpowiedzi.
Dziękuję, ale... Dam Ci to w strzał w dziesiątkę :)
SYNTHAXE ERROR, czy to daje ci róg :)
(patrz zrzut ekranu), mały krzyżyk oznacza błąd synthaxis!
Zajrzyj tutaj (jeśli wykonałeś daną aktualizację, może to być wskazówka):
https://www.solidworks.com/sw/support/techkb3072630.htm
Można również zobaczyć za pomocą SolidWork Rx.
Działa bardzo dobrze również na mojej stacji testowej, otwierając solidworks za pomocą Solidworks Rx
cf obraz i powiedz nam, czy to działa
Witaj MaD,
Nie, nadal nie. Przeprowadziłem diagnostykę i uruchomiłem Rx, ale problem pozostaje taki sam.
Nadal szaleństwem jest myślenie, że zmienna globalna utworzona wczoraj działa i że wiadomości działają dla Ciebie, ale w domu jest wyświetlana jako "błąd składniowy"!!
*przepraszam, że nie przeczytałem wystarczająco dużo, im mniej błędów, tym lepiej!
Witaj MaD,
Nie, nadal nie. Przeprowadziłem diagnostykę i uruchomiłem Rx, ale problem pozostaje taki sam.
Nadal szaleństwem jest myślenie, że zmienna globalna utworzona wczoraj działa i że wiadomości działają dla Ciebie, ale w moim przypadku jest wyświetlana jako "błąd składniowy"!!
dbz może być na dobrej drodze, kilka wyników wyszukiwania w sieci zgłasza ten sam problem dla SW2015 SP4.0. Albo wykonaj poprawkę podaną przez dbz , albo przełącz się na SP5.0.
Pozdrowienia
+1 dla DBZ!
Nie widziałem tego, ale po co zostawać w SP4?
Ja też to właśnie widziałem! Jest w języku angielskim
Dziękuję wam wszystkim.
Wyłączyłem aktualizację KB3072630 i naprawiłem oprogramowanie, podążając za linkiem dbz.
To działa!
Jeszcze raz dziękuję i do zobaczenia wkrótce... Mam już inne pytanie :)
Bardzo zadowolony z dostępności osób z forum!
możemy zamknąć
Tak, ale myślę, że byłoby miło ocenić odpowiedź dbz jako najlepszą odpowiedź!
Przepraszam d.roger nie opanowałem jeszcze funkcji forum (klikam na co?)
Korzystam z tego również dlatego, że właśnie wyciąłem OGROMNY cierń w swoim boku. Myślę, że w wyniku tego manipulacja po prostu rozwiązała problem z wyświetlaniem wszystkich moich ikon SW. Aż za dobrze, w końcu mogę wizualizować swoje prace jako ikonę :)
Zgadzam się, odpowiedź dbz zasługiwałaby na więcej niż moja!
W pomocy znajduje się film, który wyjaśnia, jak to zrobić: http://www.lynkoa.com/aide
Jest to wyjaśnione w tym oznaczonym: Pytania "Ogólne i dobre praktyki"
Prawidłowa odpowiedź na Twoje pytanie to z mojego punktu widzenia ta, w której dbz pisze:
Zajrzyj tutaj (jeśli wykonałeś daną aktualizację, może to być wskazówka):
https://www.solidworks.com/sw/support/techkb3072630.htm
Można również zobaczyć za pomocą SolidWork Rx.
Pozdrowienia