Witam
Od wczoraj mam problem z wyświetlaniem, interfejs graficzny oprogramowania wyświetla zawartość mojej tapety i nie mam już możliwości nawigacji w moim zestawie.
Moja karta graficzna to Quadro 4000.
pb_graphique_sw2019.png
Witam
Od wczoraj mam problem z wyświetlaniem, interfejs graficzny oprogramowania wyświetla zawartość mojej tapety i nie mam już możliwości nawigacji w moim zestawie.
Moja karta graficzna to Quadro 4000.
Witaj @lavarenne.e
Spróbuj przywrócić system
w czasie, gdy działał normalnie
Może się zdarzyć, że Twój najnowszy sterownik karty zostanie zaktualizowany do wersji Auto lub Windaube
@+
Ogólnie rzecz biorąc, wystarczy pobrać najnowszy sterownik kompatybilny z kartą, aby rozwiązać problem. Weź jeden ze sterowników testowanych przez Solidworks RX
Witam
Dziękujemy za Twoją opinię.
Miałem wsparcie myCad, które powiedziało mi to samo, zaktualizowałem sterownik do kompatybilnej wersji (26.21.14.4366 dla SW2019), ale to nie rozwiązało problemu.
Jakieś inne pomysły?
Miałem ten problem już wcześniej, z wyświetlaczem pulpitu (lub dowolnym innym oknem) zamiast okna graficznego oprogramowania.
Jedynym sposobem, jaki znalazłem, aby rozwiązać ten problem, było przywrócenie ustawień oprogramowania do daty, w której działało.
Przywrócenie systemu Windows nic nie zmieniło w tym problemie... i nadal nie wiem dlaczego...