Witam
Mam problem z wyświetlaniem tekstu w Solidwork.
Piszę kilka tekstów, ale niektóre wydają się odważniejsze od innych, a czcionki i rozmiary są identyczne.
Jeśli masz rozwiązanie, z góry dziękuję.
Witam
Mam problem z wyświetlaniem tekstu w Solidwork.
Piszę kilka tekstów, ale niektóre wydają się odważniejsze od innych, a czcionki i rozmiary są identyczne.
Jeśli masz rozwiązanie, z góry dziękuję.
Witam
Czy mógłbyś umieścić nam sitodruk? Czy to w pokoju, czy w PEM???
Nie zauważyłem żadnej różnicy; dlaczego nie zrobić tego w programie Word lub Excel, a następnie wstawić go do swojego pokoju.
Czy nie widzisz różnicy między tekstem po lewej stronie, który jest pogrubiony niż ten po prawej?
Muszę potem naszkicować swoje teksty, czy mogę to zrobić z wstawionym tekstem?
Widzę różnicę. Czy nie byłby to parametr związany z Twoją kolumną? A może nieco większą czcionkę?
Nie, czcionka jest taka sama i nie sądzę, żeby pochodziła z mojej kolumny, ponieważ to tylko szkic, a w innych kolumnach mam dobrze wyświetlone wszystkie nazwiska i wszystkie daty pogrubione (są to dwa różne pola tekstowe).
Witam
Jesteś odważny, aby to zrobić, niestety lista musi być bardzo długa.
Co chciałbyś zrobić dalej? Jeśli chodzi o wytłoczenie, powinieneś już przymierzyć to, co zacząłeś, zanim przejdziesz dalej, ponieważ w zależności od czcionki może to nie zadziałać i stać się skomplikowane, aby uzyskać 3D.
Witam, rzeczywiście jest bardzo długa, mam ponad 1100 nazwisk, a zatem tyle samo dat do wpisania.
Służy do cięcia laserowego, a narzucona czcionka niestety nie jest już gotowa do użycia.
Ale mój problem z tekstem przeszkadza mi w robieniu MEP, ponieważ na MEP pojawia się również tłuszcz.
Czy próbowałeś zaznaczyć wszystko, zmienić ustawienia czcionki i pogrubienia, a następnie wrócić do tego, co chciałeś?
Tak, już próbowałem.
wtedy musisz mieć problem z kręgosłupem
A co by to było?
Próbowałem usunąć obszar, który jest pogrubiony i napisać go ponownie, ale nic się nie zmienia, ale normalne pole tekstowe pojawi się pogrubioną czcionką, jeśli usunę je, aby je powtórzyć.