Witam
Mam problem, który bardzo mi przeszkadza :(
Muszę wysłać do klienta pliki 3D w .dwg formacie. W tym celu korzystam z metody Draftsight (Convert to ACIS, a następnie do .dwg za pomocą Draftsight). Zazwyczaj moja operacja przebiega bardzo dobrze. Niestety, chciałem spróbować jechać szybciej, grupując razem kilka podzespołów. W tym momencie pojawia się komunikat o błędzie informujący mnie o błędzie podczas otwierania mojego pliku, sprawdzam poprawność i zauważam, że zestawy zgrupowały się razem, ale nie znajdują już swojej ścieżki, stają się wyszarzone w moim drzewie. Próbowałem zdekomponować mój podzespół, ale to niemożliwe, ponieważ nie może już znaleźć moich plików...
Podczas zamykania i ponownego otwierania mojego zespołu komunikat o błędzie "Nie można załadować pliku, skontaktuj się z pomocą techniczną, aby uzyskać więcej informacji" pojawia się tyle razy, ile jest niezaładowanych /usuniętych komponentów w moim złożeniu...
Próbowałem go naładować, niemożliwe...
Również w moim drzewie SW mówi mi, że są to kopie oryginalnych dokumentów, podczas gdy nie chcę ich robić, chcę je tylko pogrupować razem.
(Pracuję z SW2014 Standard w trybie złożonego złożenia.)
Czy ktoś ma rozwiązanie, aby szybko znaleźć brakujące części mojego zespołu wraz z ich ograniczeniami?
Z góry dziękuję.
W załączeniu: zrzut ekranu z komunikatem o błędzie + mojego drzewa
erreur.png