Dzieje się tak jak na tym załączonym pliku z widokiem szczegółowym, ale także przy kadrowaniu i szybko staje się męczące, gdy masz kilka widoków ...
Czy istnieje sposób na zmniejszenie tego okna widoku (tego w kolorze niebieskim)? który jest ograniczony, nie wiem z powodu czego na tym widoku szczegółów.
Witam, jestem tego samego zdania co @PL ponieważ my też mieliśmy ten subsi i myślę, że... Nadal go mamy. @Fab Camp, masz dziś wiele pytań, ale czy mógłbyś mieć jakieś, na które moglibyśmy odpowiedzieć? Mam niezły ubaw
Chcesz trochę, oto jestem, zamierzam napisać o tym też lol, ale tylko dla ciebie umieszczam go tutaj też:)
Czy ktoś może mi powiedzieć, dlaczego na przykład mój szkic 34 znajduje się na moim wytłoczeniu "usuń materiał extru 4", kiedy otwieram samą część, podczas gdy gdy jestem w zespole, wszystko jest normalne?
Doświadczyłem już tego rodzaju problemów, ale nie w widoku szczegółowym w innych typach widoków.
Był to ukryty lub usunięty element 2D (oś, punkt itp.), więc nie był widoczny w widoku, który rozbił ramkę widoku, więc wystarczy sprawić, by dany element pojawił się i go zniszczyć.