Witam wszystkich,
Mam wymiar, który nie chce wyblaknąć (zrobiłem szkic z kropkami, wymazując je, wymiar pozostał), zobacz przechwytywanie
Dziękuję
cote.jpg
Witam wszystkich,
Mam wymiar, który nie chce wyblaknąć (zrobiłem szkic z kropkami, wymazując je, wymiar pozostał), zobacz przechwytywanie
Dziękuję
Zielone światło nie rozwiązuje problemu?
Witam
Naciśnięcie CTRL+Q nie powoduje jego usunięcia?
Witam
Ujęcie dwukolorowe lub CTRL-Q nie działa??? Czy jesteś poniżej 2017 roku??? Jeśli tak, to są pewne błędy oceny w sp1 i 2...
Nie, ujęcie z zielonym światłem nie zadziałało, jest w zespole i ewoluowało wiele razy, nawet nie wiem, na którym szkicu to było. Nazwa uprawnienia RD1
Jestem na SW2016 sp4, crtl+q nic do zrobienia
Czy możesz wybrać tę ocenę?
A jeśli klikniesz go prawym przyciskiem myszy, możesz go edytować, aby go usunąć???
Kiedyś chowałem linie przypominające i wymiarowe, przynajmniej wizualnie mniej "szokuje" to przed klientem
Mogę go podzielić na sekcje, ale nie usunąłem go z menu,
Dziękuję za odpowiedzi i za czas, który mi poświęciliście
:)
Ten wymiar musi pochodzić z części zespołu
Więc jeśli możesz wybrać tę wspomnianą ocenę
Powinieneś wiedzieć, że w pokoju jest
Więc otwórz ten pokój
i znosi tę wspomnianą ocenę
@+
Witam
Jeśli jest to prezentacja , możesz ukryć adnotacje najwyższego poziomu i zwykle ten numer wywołania powinien zniknąć. Pochodzi z rozwijanego okienka ikony oko w oku.
Witam, rozwiązanie tkwi w kontrolce widoczności (oko).
Mała strzałka po prawej stronie oka pozwala wstępnie wybrać logo D1, które odpowiada nazwom wymiarów.
Witam @kryen
Dziękuję za Państwa wkład, ale chciałbym zwrócić Państwa uprzejmą uwagę na fakt, że jest to temat na rok 2017.
Więc to jest dokopywanie ;-) ;-)
Pozdrowienia