Problem z pisownią w Smatproperties

Witam

Jesteśmy 6 użytkownikami Solidworks i myCADtools na 6 różnych komputerach i jeden z nas ma mały problem.
Kiedy uruchamia Smartproperties i pisze coś w wolnym polu za pomocą klawiatury, tekst pojawia się w zwolnionym tempie i tak samo, gdy usuwa. Dzieje się tak tylko w Smart !! Nie w programie Word, nie w pozostałej części solidworks (na przykład uwaga).
Odinstalowałem i ponownie zainstalowałem MyCAD i nic nie pomogło. Skopiowałem opcje z innego podobnego postu.

Jeśli ktoś ma jakiś pomysł, to z góry dziękuję, bo tu się trzymam.

Tomasz BOUIS

Witam @be_102

Zrobiłem trochę badań i może, ale nie musi, stanowić problem pod względem zaufania do opcji wydajności lub ustawień graficznych.

Wypróbuj te kilka eksperymentów, aby zobaczyć, co się stanie (nadal bez żadnej gwarancji z mojej strony, że to zadziała).

• Wyłącz opcję Pokaż zawartość okien podczas ich przenoszenia w Ustawieniach systemu Windows
  • Zmniejsz liczbę kolorów lub rozdzielczość ekranu w ustawieniach systemu Windows.
  • Wyłącz opcję Emuluj funkcje OpenGL w opcjach systemu Solidworks.
  • Umieść plik dziennika na lokalnym dysku twardym, aby zapobiec jego przesyłaniu przez sieć
  • Wybierz Ustawienia złożonego złożenia i dostosuj poziom szczegółowości, aby zoptymalizować wyświetlanie dla złożonych złożeń.
  • Napisz właściwość warunkową w Smartproperties o następującej składni: iff ($Traitements=Tak|Odtłuszczanie/usuwanie powłoki|Mycie/płukanie)

Powodzenia i szczęśliwych świąt Bożego Narodzenia.