Na Visualize czasami światła nie są brane pod uwagę, gdy wrzucam obrazy do kolejki, jestem zmuszony zrestartować je na żywo (nie przechodzić przez kolejkę), aby wyszły poprawnie. Jakiś pomysł na rozwiązanie tego problemu?
Dobry wieczór
Światła fizyczne: Po zaimportowaniu modelu SOLIDWORKS i wybraniu opcji importu świateł, wszystkie światła kierunkowe, punktowe i punktowe zapisane w modelu SOLIDWORKS są importowane jako światła SOLIDWORKS Visualize na karcie Sceny. Wszystkie aspekty świateł SOLIDWORKS są zachowywane po konwersji do SOLIDWORKS Visualize.
OPRÓCZ!!!!
Wszystkie importowane światła są domyślnie wyłączone podczas ich importowania, nawet jeśli były włączone w SOLIDWORKS i/lub PhotoView 360 podczas zapisywania modelu. (patrz karta Sceny).
(Źródła: Solidworks)
Pozdrowienia
Bardzo dziękuję za odpowiedź, po prostu musisz wiedzieć, że wszystkie moje światła są stworzone w Visualize i dobrze aktywowane. Nie mogę zrozumieć, dlaczego są one brane pod uwagę tylko w bezpośrednich obliczeniach, a nie w kolejce.
Witam
Sprawdź, czy nie ma historii o opóźnieniu lub czegoś w tym rodzaju głupiego. Rzeczy, które dezaktywują się po takim czasie.
Czy tworzysz film lub obrazy oddzielone od siebie?
Pozdrowienia
PS: Jeśli masz wizualizację, oznacza to, że jesteś w Konserwacji i masz dostęp do infolinii.
Powinieneś otworzyć zgłoszenie, ponieważ na forum jest bardzo mało kolegów, którzy mają Visualize (osobiście nie mam już do niego dostępu)
Witam i dziękuję za odpowiedź. Oczywiście otworzyłem zgłoszenie, czekam, aż ktoś do mnie zadzwoni.