Mam problem z reprezentacją gwintu na moich rysunkach, nie pojawia się! Przeszedłem przez forum i zastosowałem wszystkie ustawienia systemowe i na dokumencie w opcjach, w widoku też.
Zaprojektowałem bibliotekę, dodając reprezentację gwintu. Co zaskakujące, gwint pojawia się, gdy jest ona tylko włożona do widoku, ale gdy jest zintegrowana z zespołem, gwint się nie pojawia.
P… oprogramowania, aby uwierzyć, że reprezentacja gwintu jest opcją na płaszczyźnie , wierzę, że moje oprogramowanie jest ustawione na tryb uczenia się
Jeśli nie, to mały pomysł, aby umieścić tę adnotację w trybie automatycznym? bo z jednej strony jest ok, ale bez montażu
Myślę, że jest to powód, aby rozjaśnić swój rysunek: jeśli przyjdziesz z zespołem pełnym, skończysz z kilkoma gwintami do wyświetlenia, które wizualnie obciążą twój plan i wpłyną na wydajność twojego dokumentu.
Nie wiem, czy możesz automatycznie dodać tę adnotację. Moim zdaniem trzy możliwości:
Albo ustalisz to w swoim standardzie ubierania się;
Dziękuję za odpowiedź Postaram się poszukać, co się dzieje, gdy potrzebna jest ta funkcja i dotyczy ona całego widoku, a na szczęście nie omieszka zastosować jej do każdej śrubki...
Dla części automatycznej szukałem szybko, ale bez znalezienia ??
Możesz nawet zastosować go bezpośrednio do wszystkich swoich widoków: W sekcji " Źródło/Miejsce docelowe " zaznaczasz pole " Importuj obiekty do wszystkich widoków ". W ten sposób, jeśli zrobisz to po dodaniu wszystkich swoich widoków, jesteś bezpieczny.