Witam
Kolega opowiedział mi o problemie z przeglądaniem miniatur miniatur na EPDM. Nigdy tak nie pracowałem, ale on lubi mieć wyświetlanie plików z miniaturami (dużymi ikonami).
Jego problem polega na tym, że nie wszystkie miniatury pokazują model 3D, ale niektóre pokazują ikonę części lub złożenia SolidWorks, jest w systemie Windows 7. Po porównaniu w domu widzę wszystkie miniatury 3D, ale są wyłączone, widzę tylko część z nich, jestem na Windows 10.
Pracując na tym samym EPDM i nie zmieniając opcji wyświetlania według naszej wiedzy, masz na to jakieś rozwiązania? Mianowicie, aby móc wyświetlić wszystkie miniatury i w całości.
Poniżej znajduje się obraz z wizualizacją mojego kolegi na Windows 7 na górze i moją na Windows 10 na dole.
Dziękuję
Antó
probleme_de_visualisation_de_vignette_miniature_sur_epdm.jpg
Witam
Z pamięci to błąd, który pojawił się wraz z 2016 rokiem, ale nie pamiętam co robić. Konsultanci Visiativ doskonale zdają sobie sprawę z tego tematu.
OK, w takim razie otworzę bilet, dziękuję.
Po informacji zwrotnej od technika pomocy technicznej problem z ikoną zamiast miniatury wynikał z faktu, że najnowsza wersja nie została uzyskana, a następnie działa.
Z drugiej strony fakt, że miniaturki są losowo wyśrodkowane, a inne przesunięte, tam nie znalazł dlaczego więc wraca do edytora, zobaczymy czy dostaniemy odpowiedź...
1 polubienie
Witam
W przypadku miniatur offsetowych może on pochodzić z pozycji pomieszczenia w momencie ostatniego nagrania.
2 polubienia
Nie, nie, ponieważ różni się to między moją pracą a pracą mojego kolegi, gdzie stanowisko jest dobre, spójrz na obrazek dołączony do pytania (na górze wizualizacja mojego kolegi w systemie Windows 7, a na dole moja w systemie Windows 10).
Witam wszystkich, mam ten sam problem co wy.
Antho, czy otrzymałeś odpowiedź na wystawiony przez Ciebie bilet