Problem z poruszaniem pokojem za pomocą myszy

Witam

Mam problem od zeszłego tygodnia. Prawdopodobnie tylko problem z konfiguracją.
Wcześniej klikałem prawym przyciskiem myszy na mój element, aby móc przesuwać widok wokół niego. Teraz, kiedy to robię, zmieniam swój widok, przechodzę z widoku z przodu do widoku z boku. Mam okrąg, który pojawia się wokół wskaźnika myszy. Jak mogę wrócić do mojej początkowej konfiguracji, która pozwoliła mi na precyzyjne przesuwanie mojej części?

Z góry dziękuję

Witam, to jest normalne działanie SW, dla widoku po pomieszczeniu jest to centralny przycisk do przytrzymania.

Jeśli kółko przeszkadza, można je wyłączyć w menu skrótów, Dostosuj/ruchy myszy/wyłącz ruchy myszy.

3 polubienia

Witam

Dziękujemy za Twoją opinię. Kiedy naciskam środkowy przycisk, mogę przesunąć moją część, tak jak robiłem to wcześniej. Z drugiej strony nie mam już okręgu i wyświetlania widoków pomieszczenia po kliknięciu prawym przyciskiem myszy. W jaki sposób wyświetliłem to kółko wokół prawego przycisku myszy?

Z góry dziękuję

Jak wspomniano wcześniej, przechodzisz do właściwości, klikając prawym przyciskiem myszy pasek narzędzi, a następnie dostosowujesz/ruch myszy.

1 polubienie

Bardzo dziękuję za odpowiedź. Po prostu muszę mieć wtedy problem z wyświetlaniem, ponieważ wyświetlanie okręgu nie jest systematyczne bez modyfikacji mojej konfiguracji.