Mam mały problem z oczyszczalnią ścieków; Został zaprojektowany z myślą o kolizjach w fałdach. Kiedy go importuję, występują błędy spowodowane kolizjami, ale kiedy chcę usunąć materiał, aby usunąć kolizje, nie działa, a jeśli konwertuję na blachę , jest tak samo, nie działa. Może coś bardzo prostego, o czym nie pomyślałem! Dzięki temu, że mamy głowę w kierownicy, nie widzimy już prostych rzeczy ....
Jedynym rozwiązaniem, jakie widzę, aby rozwiązać te problemy, jest użycie powierzchni do przesunięcia powierzchni o kilka dziesiątych. Myślę jednak, że przejście przez te środki zajęłoby więcej czasu niż przerobienie całego utworu.
Rozumiem, że ciężko było mi wybrać, ponieważ musiałem jeszcze przeprojektować część, ponieważ podczas Twojej konwersji ma ona grubość, która podskoczyła i zagięcie (od 2mm do 1mm), a jeśli zmienię grubość, aby wrócić do 2mm, część już się nie rozwija. Biorąc pod uwagę, że mgauroy powiedział, że łatwiej jest powtórzyć część z 1. mojego wyboru skłaniał się ku jego odpowiedzi.