Cze wszystkim
Chciałem wyizolować zestaw do pracy nad nową wersją. Chciałem więc zapisać go z opcją "uwzględnij wszystkie komponenty referencyjne" i dodaniem prefiksu. Ale natrafiam na poniższe okno dialogowe.
Próbowałem kilku nazw, ale nie rozumiem, co "nie znaleziono, zablokowany lub niekompatybilny typ" miałoby oznaczać świadomość, że wszystkie komponenty używane w bieżącym zestawie znajdują się w tym samym folderze źródłowym.
Z góry dziękuję za pomoc!
erreur_sw.png
Witam
Dlaczego zamiast tego nie użyć kompozycji na wynos?
@+
2 polubienia
Witam
Czy próbowałeś bez umieszczania podkreślenia (8). Spróbuj widzieć za pomocą myślnika lub kropki.
@Coyote Jeśli użyję kompozycji na wynos, montaż będzie odbywał się za pomocą komponentów pierwszego, a nie importowanych komponentów... Więc w tym przypadku jest to bezużyteczne.
@ac cobra 427 przeprowadziłem kilka testów, zmieniając prefiks, umieszczając tylko litery, tylko cyfry, bez symbolu itp. To samo dotyczy nazwy mieszanki.
Odkrywam tę możliwość zarejestrowania asm. W końcu jest to prawie to samo, co tworzenie kompozycji na wynos (ekrany są takie same, gdy robisz "opcje zaawansowane").
Czy masz najnowszy SP?
Możesz dodać prefiks, tworząc kompozycję do domu, dzięki czemu nie ma potrzeby mieszania wersji.
Szybko wypróbowałem tę funkcję.
Aby to zadziałało, musiałem przejść do opcji zaawansowanych i zastosować prefiks.
Jeśli tego nie zrobię, edycja nie będzie się liczyć.
Z drugiej strony nie dostałem komunikatu o błędzie, ale to może być wskazówka...