Cze wszystkim
Mam problem, który nigdy mi się nie zdarzył pod solidworks i w ogóle nie wiem, jak temu zaradzić.
Kiedy uruchamiam kreatora przekłuwania, informuje mnie, że baza danych nie jest oczekiwaną wersją.
Co robić?
Dziękuję
Pozdrowienia
Cze wszystkim
Mam problem, który nigdy mi się nie zdarzył pod solidworks i w ogóle nie wiem, jak temu zaradzić.
Kiedy uruchamiam kreatora przekłuwania, informuje mnie, że baza danych nie jest oczekiwaną wersją.
Co robić?
Dziękuję
Pozdrowienia
Kreator wiercenia jest jednym z narzędzi w ToolBox.
Może się zdarzyć, że po różnych instalacjach oprogramowania ścieżka (i wersja) nie jest już poprawna.
Dziękuję za odpowiedź, ale co mam zrobić?
Witam
Spróbuj naprawić oprogramowanie, przechodząc do Panelu sterowania, a następnie Programy oraz Programy i funkcje. Następnie należy kliknąć prawym przyciskiem myszy na Solidworks, a następnie zmodyfikować i naprawić pojedynczą instalację.
Widocznie masz zainstalowanych kilka wersji oprogramowania.
Wypróbuj inne wersje, znajdź tę, która działa i numer instalacji (w łatce startowej oprogramowania)
Aby przyjrzeć się każdemu z nich i ewentualnie zmodyfikować tę opcję (patrz PC).
Dziękuję, ale to nie działa, nie chce zmienić linku do przybornika....
Witam, najwyraźniej Solid pomylił pędzle. Może powinniśmy przeprowadzić czystą dezinstalację solidworks i zainstalować go ponownie w całości, aby nie szukał niewłaściwych plików, tak jak teraz!?
Dzień dobry
G.
Witam
Tak myślę, że tak byłoby najlepiej, ale jak to jest ogień w pracy... Myślę, że zostanę tak przez jakiś czas!!
Dziękuję za pomoc :)