GdtAnalysisSupport.dll problem na SW 2014

Witam

Czy ktoś kiedykolwiek miał i  udało mu się rozwiązać problem?

Naprawiłem SW 2014, ale na próżno, Za każdym razem, gdy otwieram moje zestawy, muszę sprawdzić poprawność okna informującego mnie, że nie można załadować tego pliku...

Mam to w plikach ...

Witam

Już zatrzymałeś oprogramowanie, a następnie skopiuj cały folder i ponownie otwórz zestaw, a następnie zapisz go i sprawdź, czy nadal to robi... A może masz automatyczną kopię zapasową aktywności? Jeśli tak, możesz przetestować zapisywanie zestawu... I ostatnia; Jeśli wiesz, jak długo jest podsłuchiwany, możesz sprawdzić, czy masz pasujący punkt przywracania systemu i uruchomić go...

Myślę, że naprawa oprogramowania (poprzez włożenie z powrotem płyty instalacyjnej) może wymagać działania.

Witam

Qd mówisz mi, żebym skopiowany cały folder, domyślam się, że mówisz o folderze, w którym znajduje się mój zestaw?

Jeśli tak jest, problem polega na tym, że robi to mi na wszystkich moich zestawach... różnych projektów.

I 2, nie robi tego na innym komputerze, dla folderów sieciowych ...

Myślę, że pochodzi to z Solidworks lub z konfliktu z innym oprogramowaniem, ale nie widzę jakiego. Od tamtej pory nie instalowałem niczego innego...

Niestety, nie, Alain... Zrobiłem manipulację, w ogóle nic, plik tam jest, chociaż... więc jestem w trakcie czystego odinstalowywania i ponownej instalacji... jeśli to nie rozwiąże problemu, wezwę wsparcie axeemble ...

A jeśli zmienisz jego nazwę na przykład na .old i otrzymasz ten plik na innym komputerze (plik może być obecny, ale uszkodzony).

A podczas naprawy nie wykryłby braku tego pliku.

1 polubienie

W przeciwnym razie znalazłem ten link do kopania

http://my.solidworks.com/reader/forumthreads/97664/solidworks-error-could-not-load-solidworks-dll-gdtanalysissupportdll

Uważaj, to po angielsku

Lub w tym poście na lynkoa proponowane są rozwiązania.

http://www.lynkoa.com/forum/solidworks/probleme-gdtanalysissupportdll

Dobry

Mimo wszystko dziękuję Sbadenis za odpowiedź. Widziałem już twój drugi link, ale nie pierwszy.

Jeśli chodzi o wymianę pliku na inny komputer, to już to robiłem na próżno.

Ponowna instalacja właśnie się zakończyła i wygląda na to, że działa... przynajmniej na razie... PONIEWAŻ JEST TO TRUDNE...

W każdym razie dziękuję za odpowiedzi.

Witam

Spotkałem się już z tym problemem i wydaje mi się, że był on spowodowany aktualizacją Microsoft (KB 3072630). I że w zasadzie, aby rozwiązać ten problem, musiałeś odinstalować Solidworks, wyłączyć tę aktualizację, ponownie zainstalować Solidworks, a następnie ponownie aktywować aktualizację.

Jeśli problem powróci, być może ten utwór będzie w stanie go rozwiązać. Procedura jest załączona.

reparation_sw_suite_maj_windows.pdf

dziękuję Drix, rzeczywiście była to ścieżka rozważana, ale niestety, już ją odinstalowałem na długo przed ... Na próżno