Probleme lib feat part

Witam

Mam mały problem z częścią lib feat, pierwsza zakładka związana z konfiguracją jest zawsze wyszarzona, druga wyświetlanie szkiców, gdy wstawiam funkcję do mojego pokoju, wyświetlany jest turkusowy szkic, ale czerwona kropka jest ukryta.

Zna ktoś ten problem?

mep_plan_corps.sldlfp

Witam 

Nie mogę otworzyć twojego pokoju.

Dimitri

Jeśli to możliwe, pokaż nam zrzuty ekranu przedstawiające problem.

Witaj Gilles,

1/ Nie mogę odtworzyć twojego problemu w części konfiguracyjnej, czy możesz zrobić zrzut ekranu?

2/ Z twojego opisu domyślam się, że problem z odniesieniem podczas importowania .sldlfp do pokoju.

Podczas wstawiania oprogramowanie prosi o wypełnienie referencji, które umożliwiły utworzenie różnych funkcji, które chcesz zaimportować, w tym przypadku w celu stworzenia planu, na którym opiera się dodanie materiału:

• Styczna ściana --> ściana sześcianu zdeformowana przez funkcję "zginanie" (zauważ, że nie będzie można użyć tego .sldlfp dla powierzchni płaskich)
  • Punkt odniesienia do "przyciągania" planu, który jest tworzony przez szkic 3D

Na zdjęciach znajdziesz procedurę wstawiania.

Podsumowując:

Podczas wstawiania pliku .sldlfp należy zawsze upewnić się, że w pliku części znajdują się podobne elementy odniesienia, w tym przypadku 1 punkt i 1 ściana styczna

Miłego dnia.

Juliański