Problem z otwieraniem parasolid za pomocą SolidWorks

Cze wszystkim

Pozwól, że wyjaśnię mój problem,

Usunąłem pliki Solidworks, które znajdowały się w folderze dla parasolids, więc nie był to właściwy, i od tego czasu parasolidy nie działają już poprawnie,

Pozwól, że wyjaśnię:

Kiedy otwieram parabryłę (za pomocą Solidworks), informuje mnie, że nie może znaleźć określonej liczby części (zawsze taka sama dla wszystkich parasolidów). Niezależnie od tego, czy je załaduję , czy nie, nic to nie zmienia, a dane, części, pozostają w stanie usuniętym w złożeniu, nie mogę też usunąć stanu usuniętego (są żółte trójkąty z kropką dwykrzyknik). Ponadto parasolid może otwierać się w trybie tylko do odczytu tylko wtedy, gdy wcześniej nie miało to miejsca. Kiedy opuszczamy zespół, proponuje mi on zapisanie i tam widzę, kto jeszcze jest na parasolid oprócz mnie (parasolid jest podłączony do sieci), więc widzę, że jest to albo "system", albo "(brak)", co uważam za dziwne. Kiedy zapisuję parasolidę, aby spróbować otworzyć ją później jako zapis, a nie tylko do odczytu, nie działa i nowa parasolid jest nadal tylko do odczytu. 

Co więcej, jeśli pójdę do drive-thru w poszukiwaniu oryginalnego parasolid również ma dokładnie te same problemy.

Chciałbym więc wiedzieć, w jaki sposób mogę otworzyć parasolid normalnie, a nie tylko do odczytu? A dlaczego mam wadliwe części, skoro te części powinny być w parasolid? Czy to możliwe, że SolidWorks (2017 Pro) się psuje?

Z góry dziękuję za odpowiedzi!

Problem został rozwiązany: 

Nie wiem jak, ale mój domyślny model zespołu został zmodyfikowany i wadliwe części zostały na nim zapisane, musiałem tylko usunąć je z domyślnego modelu, a następnie zapisać swój model.

1 polubienie