Witam
Mam problem z otwieraniem utworzonych przeze mnie zestawów. Zespół otwiera się, ale części nie są załadowane,
Jeśli chcę, aby części zostały załadowane, muszę otworzyć każdą część zespołu.
Po otwarciu zestawu, jeśli umieszczę wskaźnik myszy na odwołaniach do dokumentu, zostanie wyświetlony komunikat o błędzie.
Załączam obraz komunikatu o błędzie i drzewa montażowego z częściami rozładowanymi i tymi załadowanymi, ponieważ są otwarte.
Dziękuję za pomoc.
message_erreur_et_arbre.jpg
Gdy już wszystko dobrze załadujesz. Jeśli zapiszesz, zamkniesz i ponownie otworzysz zespół, czy problem nadal występuje, czy już go nie ma?
Witam
Zgadzam się z coin37coin.
Otwierasz części, zapisujesz je w innym folderze i sprawdzasz wersje części i typy. Zamykasz wszystko, a potem ponownie otwierasz całość. Zasadniczo należy odtworzyć połączenia między częściami a zespołem.
Pozdrowienia
2 polubienia
Witam
Nagrania niczego nie zmieniają, po prostu dokonałem manipulacji polegającej na przeniesieniu kawałków + razem w innym folderze. Na razie się otwiera. Problem polega na tym, że mój problem jest losowy. Dokonam tej obserwacji następnym razem, gdy ponownie uruchomię swoją pozycję.
Tymczasem dziękuję za odpowiedzi
Witam
Pomimo przeniesienia moich części do innego pliku, problem nadal występuje.
Znajduję się z pustym zestawem.
Witam, tak, to już staje się skomplikowane i krępujące.
Przejdź do "narzędzia"/"opcje" i zajrzyj do zakładki "odnośniki zewnętrzne".
Czy załączone pliki zostały sprawdzone???
Powodzenia
capture.jpg
1 polubienie
Nie mogę znaleźć pola sprzężenia plików.
W załączeniu zdjęcie stanu mojego configa.
Dziękuję
boite_options_etat_actuel.jpg
Próbowałeś ponownie złożyć niektóre ze swoich części, przynajmniej wiedziałbyś, czy jest to jedna z części, które budzą niepokój, czy jest to całość, a zwłaszcza jeśli przerobisz swój montaż, czy to działa, czy też utrzymuje ten problem??? bo naprawdę nie rozumiem, dlaczego tak gubi ścieżki... Sprawdź również komunikaty o błędach, o których nie wiesz, czy nie ma rozwiązania, na samym dole w narzędziach/opcjach "Komunikaty/błędy/ostrzeżenie".
Pozdrowienia
1 polubienie
Witam
W komunikatach o błędach nie mam nic nienormalnego, co się pojawia. Dziś nie ma problemu z otwarciem.
Naprawdę losowy problem
Ciąg dalszy nastąpi