Problem z otwieraniem Solidworksn

Witam

Solidworks działał bardzo dobrze do niedawna, teraz , gdy otwieram dokument nawet jasno, solidworks zwalnia i zawiesza mi ekran, nie ma komunikatu o błędzie. Otwiera dokument, ale zajmuje 1 minutę, aby sprawdzić kliknięcie twarzy i nie mogę nic zrobić, nie mogę kliknąć pliku lub szkicu, a nawet zamknąć solidworks. Muszę zrobić crl+alt sup, aby zamknąć. 

Czy możesz mi pomóc? Moje oprogramowanie działało bardzo dobrze w zeszłym tygodniu, trochę wolno, ponieważ mam komputer portalowy, ale bardzo przenośny.

Witam

Czy od tego czasu wprowadziłeś jakieś aktualizacje??? Regade, aby dokonać naprawy, przechodząc do dodaj/usuń programy i kliknij prawym przyciskiem myszy solidworks i napraw, ale przed zapisaniem ustawień. Jeśli nie zmienisz zdania, sprawdź, kiedy wykonałeś ostatnie aktualizacje i czy masz punkt przywracania, który znajduje się przed aktualizacjami...

1 polubienie

Co masz jako komputer 

• Proc
  • BARAN
  • system działa
  • i SW
  • Karta graficzna
  • wolne miejsce na dysku twardym

Czy pracujesz na wystarczająco ciężkim montażu?

Jeśli pracujesz nad złożeniem 

Użyj paska blokującego na  każdej części przed zbudowaniem zespołu

Z tymi danymi powinien już otworzyć lub zamknąć x drzwi problemu

@+

1 polubienie

Witam

Czy nie wprowadziłbyś żadnych zmian w wydajności oprogramowania lub opcjach graficznych?

@++

Próbowałem wszystkiego i nic nie działa, teraz odinstalowałem Solid, aby go ponownie zainstalować i wyświetla się ten komunikat ....

Błąd wewnętrzny: usługa Instalatora Windows nie działała zgodnie z oczekiwaniami dla tego składnika: Register_DocMgrDLL.9FB07B3D_0B7D_4A2F_82AB_F16B1F24912C

Po tym instalacja się zatrzymuje :/

Punkt przywracania nie działał???