Problem z plikiem PDF 3D

Witam, mam mały problem, kiedy zapisuję mój zestaw w formacie PDF 3d, nie mogę go otworzyć za pomocą programu acrobat reader ... mówi mi tylko "3D WŁĄCZ WIDOK" ...

i to wszystko, nie rozumiem co robię źle. Problem jest taki sam w przypadku korzystania z innego oprogramowania.

Dziękuję za pomoc.

Założę się, że twój plik znajduje się na serwerze: spróbuj umieścić go lokalnie na swoim komputerze.

2 polubienia

Witam

Czy nie byłoby to w preferencjach Adobe? Domyślnie wydaje mi się, że aktywacja czytania plików PDF 3D jest wyłączona.

2 polubienia

Otóż nie, plik nie znajduje się na serwerze, jest na moim pulpicie, więc lokalnie. 

Nie mogę nawet znaleźć prefences Adobe, może to dlatego, że używam systemu Windows 10? 

Próbowałem go otworzyć za pomocą czytnika soda 3d i to samo mam to samo. 

Witam

czy mógłbyś umieścić swój plik PDF 3D, aby sprawdzić, czy możemy go otworzyć? W ten sposób możemy, jeśli pochodzi z oprogramowania, którego używasz do czytania plików PDF 3D

2 polubienia

Oto plik .

assemblage_elevateur_complet_3d.pdf

Witam

Kiedy otwieram twój plik , mam to:

Klikam na opcje/Zatwierdź ten dokument na żółtej linii, a następnie klikam na Włącz widok 3D i działa, więc nie pochodzi z pliku.

Pozdrowienia

3 polubienia

Musi pochodzić z twojego oprogramowania do czytania, ponieważ w domu działa

1 polubienie

Obejrzyj ten link

http://www.audentia-gestion.fr/3D/pdf3d_tutoriel.pdf

2 polubienia

Podobnie jak @d.roger, działa z Adobe Reader DC, bez żadnych szczególnych modyfikacji preferencji.

3 polubienia

Ok, proszę bardzo, w rzeczywistości mój problem był następujący. Będąc w systemie Windows 10, pobrałem coś, co wydaje się być mobilną wersją Adobe .... Dziękujemy Sklepowi Windows. Więc trochę poszukałem w sieci, aby znaleźć link do Adobe Acrobat Reader DC miałem Adobe Reader Touch .... no teraz wszystko dziala Dziękuję :) 

1 polubienie