Problem, zamknięty pokój?

Witam wszystkich, narysowałem część o grubości 3 mm (część plastikowa) i nie mogę już dodawać występów (wytłaczanie) ani usuwać materiału.

Solidworks mówi mi "błędy rekonstrukcji, operacja nie powiodła się z powodu geometrii". Jakby jakikolwiek manewr modyfikacji mojej części został zablokowany przez solidworks, nie mogę już nic zrobić na tej części. 

Czy rzeczywiście istnieje blokada zapobiegająca modyfikacji części, w takim przypadku jaka jest metoda odblokowania? A może część jest zbyt skomplikowana dla Solidworsa i nie zgadza się na pracę nad nią, więc wyświetla ten panel??  

A jednak nie pytam go o wiele!!

Jeśli masz rozwiązanie, jestem za tym! Dziękuję 

Błędy w rekonstrukcji polegają na tym, że nie potrafi zrobić tego, o co go prosisz, pokaż nam, co chcesz osiągnąć

Dzięki MaD, oto plik, chcę tylko dodać ostatni szkic  w bossingu na części

socle_plastique_coupe_legumes.sldprt

Być może Twój szkic jest otwarty lub w pobliżu leży przypadkowo utworzona kreska. Zdjęcie tego, co chciałbyś zrobić, byłoby mile widziane 

Czy chcesz wykonać ekstruzję swoich 2 szkiców o grubości 3 mm? 

Jak to:?

W ramach SW 2016 nie ma problemów, aby szef cf Załącznik

Uwaga: Nie wahaj się tworzyć folderów w drzewie tworzenia, aby uprościć późniejszą modyfikację, ponieważ masz wiele funkcji

probleme__piece_verrouillee.png

Tak, to jest to, co chcę zrobić 

on to robi, jak pokazujesz, ale bez scalania wyniku, chcę scalić wynik!!

Właśnie zrobiłem wytłaczanie "Do następnej powierzchni". Jestem SW 2015. 
Nie bardzo rozumiem, co masz na myśli mówiąc o łączeniu?

socle_plastique_coupe_legumes.sldprt

Kiedy weźmiesz na przykład funkcję ekstruzji, masz linię do zaznaczenia lub odznaczenia: scal wynik

Rzeczywiście, na moim psot jest to sprawdzone. Czy próbowałeś otworzyć pokój, który ci odesłałem?

Więc to szaleństwo!!

Właśnie otworzyłem twój plik  i spojrzałem na twojego szefa, rzeczywiście było zaznaczone pole, a kiedy chciałem zamknąć szefa, odmówił tego i odkłada panel błędów konstrukcyjnych z powrotem!!

Rzeczywiście, jest to historia, na której można się przespać... Czy próbowałeś przerobić swój szkic? Ponieważ wydaje się, że problem nie wynika z funkcji ani nawet z części. Może to jest plan, którego używasz w swoim szkicu?

Nie martw się też o mnie w 2016 roku

Nie mogę już dodać najmniejszej rzeczy, na żadnym planie umieszcza mnie to samo panel!!

To bolesne, marnuję czas!!

W każdym razie bardzo  dziękuję za pomoc, to bardzo miłe!

Problem na pewno wynika z mojej pracy!

Spróbuję w innym poście 

Jeszcze raz dziękuję

Którą wersję oprogramowania posiadasz? Czy próbowałeś użyć Solidworks Rx do uruchomienia Solidworks w trybie awaryjnym, ignorując ustawienia?

Posiadam solidworks 2015

Poszedłem na inną stację roboczą, działa bardzo dobrze, zapisuję pracę i wracam do mojej i już nie działa!!

Zainstaluję ponownie oprogramowanie, aby zobaczyć

Proszę. Daj nam znać, czy ponowna instalacja oprogramowania zakończyła się sukcesem.

Który pakiet Service Pack jest dla Ciebie odpowiedni?

Przed ponowną instalacją spróbuj uruchomić solidworks za pomocą Solidworks RX, jego teviteras długa i żmudna żywica, jeśli jest to tylko kwestia parametrów