Devilsight 2017 - problem z kropkami

Cze wszystkim

Przychodzę do Was, ponieważ borykam się z problemem, którego nigdy nie miałem w Draftsight, mimo że używam go od +-3 lat.

Ponownie zainstalowałem program na komputerze i kiedy drukuję plany w formacie PDF lub na papierze, przerywane linie (lub linie środkowe) są widoczne tylko na krzywych; linie proste pozostające w linii ciągłej.

Próbowałem wszystkiego: odinstaluj i zainstaluj ponownie / zmodyfikuj skale / zmodyfikuj styl linii i styl wydruku / zmień generator pdf i drukarkę / zmodyfikuj informacje o warstwie

Ten sam plan jest drukowany poprawnie na innym komputerze, który również ma skonfigurowany w ten sam sposób program draftsight.

Doszedłem do wniosku, że problem musi pochodzić z komputera, ale nie wiem gdzie szukać..........

Czy ktoś ma cudowne rozwiązanie?

Z góry dziękuję

Czy nie będzie to pochodzić z oprogramowania PDF?

Czy ma takie same parametry na 2 stacjach?

Dziękuję za odpowiedź.

Ustawienia są identyczne i dla pewności próbowałem z 3 różnymi generatorami pdf.... zawsze ten sam problem

Może rozdzielczość w dpi drukarki, którą trzeba dostosować, prawda?

Lub w dodatkowych opcjach

ds.jpg

Czy wszystkie aktualizacje zostały wykonane??? karta graficzna, drukarka i system Windows??? Nie wspominając o Draftsight, czy jest to najnowsza zainstalowana wersja???

Cdt

G.

Witam

Głupie pytanie; Nie masz jednak włączonej warstwy DefPoints w domu???