Witam
Na karcie nomenklatury nie mogę wygenerować folio.
Otrzymuję komunikat o błędzie: nieprawidłowe żądanie, błąd może być spowodowany polem zdefiniowanym kilka razy w żądaniu.
Czy masz pojęcie, skąd to może się wziąć?
Z góry dziękuję.
Witam
Na karcie nomenklatury nie mogę wygenerować folio.
Otrzymuję komunikat o błędzie: nieprawidłowe żądanie, błąd może być spowodowany polem zdefiniowanym kilka razy w żądaniu.
Czy masz pojęcie, skąd to może się wziąć?
Z góry dziękuję.
Witam
Spróbuj sprawdzić, czy to działa :
$PRP:"Bieżący arkusz SW"/$PRP:"Arkusze całkowite oprogramowania"
Witam
Gdzie mam to napisać?
Ponieważ jestem nowicjuszem w elektryce SW...
O cholera, nie zwróciłem uwagi, że jesteś na elektryce... Czy możesz zrobić mi sitodruk swojego wkładu i czy możesz edytować mapę bazową, klikając mapę bazową prawym przyciskiem myszy, a następnie edytuj???
Tytuł jest podstawowy, ponieważ jeszcze wczoraj udało mi się zrobić listę folio.
Problem pojawił się od dzisiejszego ranka, kiedy zrobiłem aktualizację SW 2017 około 2018 roku.
Mogę edytować wszystko, ale nie mogę znaleźć zapytań, o których mówi oprogramowanie...
Może sprawdź w ścieżkach (opcjach/lokalizacjach plików), czy nie ma już odniesienia do wersji 2017
Myślę, że Stefbeno miał rację. Zmiana wersji powoduje również zmianę plików/folderów referencyjnych.
Czy myślałeś o zapisaniu swoich preferencji z wersji 2017, mimo że przeszedłeś przez funkcję aktualizacji?
W przeciwnym razie nie będziesz miał innego wyjścia, jak tylko wszystko przekonfigurować.
Nie znam części elektrycznej oprogramowania, ale czy nie trzeba jej również aktualizować, czy jest zawarta w SW 2018?
Kiedy dokonałeś aktualizacji, określiłeś, że masz opcję schematu elektrycznego z jego licencją?
Nie wahaj się otworzyć requette do wsparcia równolegle z forum.
Porównałem to z kolegą i problem wynika z aktualizacji bo na jego pracy nie ma problemu.
Próbuję odinstalować i zainstalować ponownie.