Witam, mam problem pod creo 2.0, regeneruję swój zespół pisze mi "automatyczna regeneracja części jest zakończona" więc póki co nie ma obaw tylko gdy chcę zapisać pojawia się komunikat że "model się nie regeneruje" dla mojego montażu a czasami również dla części.
Myślę, że problem wynika z mojej strony, ponieważ w pewnym momencie miałem problem z jego referencjami, ale teraz nic mi nie mówi. Nie wiem, co robić.
Jeśli wystąpi problem z odniesieniem do części, możesz go zobaczyć w przeglądarce Infos/References (logo z 2 linkami)
Stamtąd zobaczysz rodzaj schematu blokowego, który pokazuje linki nadrzędne / podrzędne twojej części, będziesz musiał tylko zidentyfikować odniesienie do usunięcia lub zmodyfikowania, aby wyciąć irytujące odniesienia, klikając prawym przyciskiem myszy "Wyświetlanie pełnej ścieżki" (patrz załączony obrazek)
W przeciwnym razie do regeneracji jest niebieskie logo (powszechnie używane) i czerwone logo obok niego, które pozwala na niestandardową regenerację, czy próbowałeś tego?