Nie wiem, czy temat został już zapytany, więc przepraszam.
Mam problem z moimi klockami, pozwól, że wyjaśnię.
Stworzyłem bloki do pisania z ramką wokół komentarza w najlepszym razie zgodnie z postacią. Problem polega na tym , że kiedy zmieniam proporcje mojego bloku, ramka nie jest, więc muszę ją ponownie edytować, aby ramka mogła ją poprawnie wstawić. Problem polega na tym, że nasze oprogramowanie CAPM polega na tym, że kiedy odłożymy nasze plany z tymi blokami, ramki ponownie rozwiązują ten sam problem.
Kiedy go tworzę, sceneria jest w najlepszym wydaniu. Kiedy zmieniam proporcje bloku, nadal jest dobrze, ale kiedy zapisuję i zamykam, gdy go otwieram, daje mi załączony obraz
Witam cześć, może głupie pytanie, ale czy nie byłoby to spowodowane przerwami w wierszach?
Ponieważ w programie Inventor rozmiar ramki jest zmieniany poprzez podążanie za tekstem, a więc jednocześnie z podziałami wierszy. Możliwe było jednak przemieszczenie ramy, która po jej zakończeniu odzyskała się po przerwaniu linii
Ok, nie mam tej wersji do przetestowania, ale jeśli V.DANJOU jest w tej samej konfiguracji, to prawdopodobnie jest to błąd, który został naprawiony w wersji 2015
Podczas wstawiania bloku w skali 2 edytuj go i zmień zapisany element (np. rozmiar ramki z nadgarstkami) następnie wykonaj "odbuduj", nadal nie masz błędu?
Rzeczywiście, @Aurélien Fives Mam problem, jeśli zmodyfikuję tekst, a następnie wykonam Ctrl + Q, zrozumiałem, że problem pojawił się podczas ponownego otwierania planu.
Zrobiłem dwa lub trzy wyszukiwania, tak naprawdę nie widzę, jak to obejść...