Witam
Jak mogę użyć funkcji stemplowanej w środku mojej części zamiast usuwać materiał, wysyłam Ci plik.
Z drugiej strony problem z instalacją SP5 z 2012 roku.
Pozdrowienia
moule_3d.zip
Witam
Jak mogę użyć funkcji stemplowanej w środku mojej części zamiast usuwać materiał, wysyłam Ci plik.
Z drugiej strony problem z instalacją SP5 z 2012 roku.
Pozdrowienia
Witam
Po pierwsze, czy mógłbyś wyrazić się nieco jaśniej?
Po drugie, dlaczego funkcja usuwania materiału nie byłaby odpowiednia?
Po trzecie, co masz na myśli mówiąc o "problemie z instalacją 2012 sp5"? :
- Który system operacyjny?
- Jaka konfiguracja?
- A przede wszystkim, co za błąd?
Dziękuję ;)
Funkcja usuwania materiału mi nie odpowiada, ponieważ jeśli ale przed złożeniem funkcja składania nie działa, chciałbym umieścić funkcję stemplowaną po funkcji grawerowania z mojej strony dziękuję
Przykro mi, ale mam trochę problemów ze zrozumieniem.
Widzę Twój montaż, ale siatka którą mam w środku to 20*20 a nie 10*10 (nie wiem czy to ma znaczenie) i w tym zestawie nie widzę żadnego komponentu z funkcjami blachy.
ok, więc ze zdjęcia, które załączyłeś, myślę, że usunięcie materii, o którym mówisz, to kwadratowy kształt w środku, prawda?
Wygląda na to, że się nie otwiera (logiczne dla funkcji stemplowania)
Dla mnie nie widzę żadnych trudności w stworzeniu narzędzia do stemplowania, wystarczy utworzyć część "narzędzia" i zdefiniować folder, w którym się znajduje, jako folder narzędzi do kształtów.
Jeśli potrzebujesz trochę więcej pomocy, spróbuj dołączyć swoją część do stanu "gotowego" i ewentualnie narzędzia do kształtów, które wykonałeś, jeśli już je wykonałeś.