Witam
@ bastien.amigo Czy problem został rozwiązany za pomocą SP5?
Miłego dnia wszystkim
Witam
W każdym razie, nic na liście " FIxed SPRs " SP5 na ten temat.
Edit: Jednocześnie, jeśli to jest problem, widziany na SP3 nie można oczekiwać cudów od DS. W najlepszym razie postawię bilet na 2026 rok
Witam, Tak, to jest błąd w wersji 2024.
Ja też to widziałem.
Witam
Zauważyłem ten sam problem w mojej konfiguracji. Składam go ponownie od początku roku w Visiativ i rzeczywiście jest to błąd w wersji 2024.
Z drugiej strony zainstalowałem service pack 5 i ten problem wydaje się być rozwiązany.
Pamiętaj również, że jeśli usuniesz opcję ulepszonej wydajności grafiki, znacznie poprawi to naszą działalność.
Kiedy widzę tego typu problem w wersji i jego rozwiązanie zajmuje prawie 1 rok, mówię sobie, że powinniśmy poprosić o zniżki od rocznej ceny licencji...
Pozdrowienia
Dychotomia
Truizm
Utopia
Witam.
1- Jak długo korzystasz z SW 2024?
2- Karta graficzna z certyfikatem SW , wielka filozoficzna zasada, nic nie znaczy i nie jest gwarancją lepszego funkcjonowania. Na naszych obecnych komputerach bez problemu wybraliśmy odpowiednie i niecertyfikowane karty.
Sprawdź wersję sterownika i przeprowadź test wydajności (narzędzia programowe)
3- To, że jesteśmy w 2024 roku, nie oznacza, że powinniśmy przenieść się do SW2024.
To, że był to rok 2023, nie oznacza, że musimy przejść do 2023 roku.
I to nie dlatego, że mamy przybyć w 2025 roku, powinniśmy wybrać rok 2025.
Nadal jesteśmy przy 2 poprzednich wersjach głównych i co najmniej SP3 w danej wersji.
Byliśmy w 2021 SP5 i przenieśliśmy się do 2024 roku około 1 miesiąc temu.
Już żałuję poprzedniej wersji.
To wszystko jest długą debatą, zgadzamy się i życzę państwu powodzenia.