Dobry wieczór wszystkim, stworzyłem rurę do mojej spawanej konstrukcji, ale chciałbym ją zmodyfikować lub znaleźć szkic? , w folderze, który utworzyłem na pulpicie, dobrze wyświetla się mój typ profilu (kwadratowa rurka)
Ale sekcja create : 40x40x2 się nie pojawia, nie wiem, czy dobrze to zbiorę. Dziękuję za odpowiedzi
Musisz zacząć od pliku używanego do Twojej funkcji konstrukcji spawanej. Plik jest w formacie sldlfp. Można go znaleźć w folderze określonym w "Opcje systemu/Lokalizacje plików/Spawane profile konstrukcyjne".
Jeśli chcesz zmodyfikować szkic profilu, aby dodać na przykład punkty pozycjonowania, możesz również rozwinąć "elementy spawane mechanicznie" w drzewie tworzenia i edytować szkic profilu. Spowoduje to zmianę szkicu tylko dla tego pliku części i nie zmieni profilu na . SLDFP (Protokół SLDFP) Klasa A+
Witam wszystkich, ale nie widzę w moim drzewie części " elementu spawanego mechanicznie", jak mówi Hubert i kiedy przechodzę do mojej biblioteki profili, które stworzyłem, gdzie są moje pliki sldlfp, których nie mogę otworzyć? Zamieszczam zrzut ekranu, aby uzyskać więcej zrozumienia.