Witam mam problem z właściwościami, które nie aktualizują się w tabeli listy części spawanych, przepompowałem tą bibliotekę profili. SLDLFP dawno temu i ktokolwiek je wtedy wygenerował, popełnił błąd, który chciałbym poprawić, mogę poprawić w linii właściwości . SLDLFP, ale nie podąża za mepem, nawet ponowna edycja profilu w części... Czy ktoś ma jakiś pomysł? Wersja 2023SP5
Czy zaktualizowałeś listę części (korpusów kotłów)? Albo go skasujesz i zreformujesz, wszystko musi być zrobione w spawanym mechanicznie. Powinien to również zrobić w swoim MEP, wymazujesz go i wkładasz ponownie. Proszę bardzo. W przeciwnym razie wyślij mi zrzut ekranu z listą części spawanych mechanicznie części kotła. @+. AR.
Ponieważ właśnie zmagałem się z tabelą z listą spawanych elementów, spójrz na utworzoną podkonfigurację, która nazywa się jak konfiguracja nadrzędna i robi bałagan w aktualizacji pól BOM, ponieważ dwie konfiguracje nazywają się tak samo, ale nie mają tych samych informacji (chodziłem w kółko przez ponad 10 minut, ponieważ miałem ilość 3, która była dobrze ukierunkowana przez automatyczne bąbelki, ale nomenklatura pozostała rozpaczliwie na poziomie 2)
Dziękuję wam obojgu, @Cyril_f słusznie, nie ma tego w . SLDLFP, że linia musi zostać poprawiona, ale we właściwościach listy spawanych części zespołu kotła, dziękuję @A_R za odpowiedź, która również mnie skierowała!!