Właściwość mechaniczna spawana Przywoływanie właściwości

Cze wszystkim

Wiem, że możliwe jest przywołanie niestandardowych właściwości elementów spawanych mechanicznie i że możemy wykorzystać te informacje w notatce (przez $PRPWLD:"__")
Ale czy możliwe jest przywołanie właściwości mechanika spawanego w innej nieruchomości?

Pozwól, że wyjaśnię:
We właściwościach listy części spawanych
Nazwa nieruchomości   | [Typ]  |     (wartość/wyrażenie) |              "Szacowana wartość"
Właściwość 1 : data        [Tekst]    (wpis odręczny, np. 23 maja )  "23 maja"
Właściwość 2: odniesienie [Tekst]             (ref1+"data")                      "ref1 23mai"

Wiem, że można to zrobić dla właściwości pokoju, dzwoniąc pod $PRP: "nom_propriété"
ale nie mogę tego zrobić we właściwościach spawanego mechanika

Zaznaczam, że nie mam dostępnego smartP, więc nieuchronnie to komplikuje
Jeśli ktoś ma odpowiedź, to jestem zainteresowany :)

Witam 

Można je przywołać w załączonej notatce, ale nie da się tego nazwać w nieruchomości, a szkoda...  

surface_de_tole_a_plat_1.jpg

Nadal dziwne jest to, że można go przywołać w notatce i nie można go sobie przypomnieć we właściwości.

Ta właściwość musi gdzieś istnieć, aby mogła zostać wywołana w notatce.

Rzeczywiście, szkoda...

Tak, to jasne i uważam tak jak ty, że to nie jest logiczne!!

Osobiście nie bardzo widzę sens tworzenia własności, która jest tylko konkatenacją x innych.
Ta konkatenacja może być wykonywana bezpośrednio w notatce, w tabeli lub podczas przetwarzania w XL.

1 polubienie

@Stefbeno, w rzeczywistości pozwala wprowadzić minimum informacji i uniknąć błędów podczas wypełniania informacji o pomieszczeniu.

O czym myślisz, kiedy mówisz o kuracji XL?