Własność osobista i szablon dokumentu

EUREKA!

Nie wiem, czy to błąd w tłumaczeniu, nie mogę już czytać, czy po prostu ogromne nieporozumienie...

W kategorii " Encje do zaimportowania " rozumiem " co pochodzi z oczyszczalni ścieków I import ", :thinking:znajduje się pole " Atrybuty zdefiniowane przez użytkownika / Właściwości niestandardowe ". Resztę pozwolę Ci zgadnąć...

Jeśli zaznaczone: WSZYSTKIE MOJE właściwości są obecne, nie ma nic wspólnego z " Encjami do zaimportowania " oczyszczalni ścieków :angry:

Szczerze mówiąc, czy rozumiesz/interpretujesz, jak to pole w tej kategorii?
To ja idąca obok moich pomp albo...

4 polubienia

Wielkie podziękowania dla wszystkich za czas poświęcony na pracę nad moim problemem.

To nie pierwszy raz, kiedy SW robi mi coś takiego: ultra prosty problem, który zmusza nas do szukania pokrętnych rozwiązań...

Myślę, że to część jego DNA :joy:

Po 12 latach użytkowania nadal wie, jak mnie zaskoczyć...

1 polubienie

Haha, pudełko, które sprawiło, że zacząłem się zastanawiać nad identycznymi parametrami między STEP a parasolid xd

Oczywiście dotyczy to parametrów całkowanych obliczanych za pomocą równania lub nie
Jak mówisz, tajemnice Solidworks!!

2 polubienia

:grin: A ja już miałem problemy (kiedy zaczynałem, teraz jest lepiej...) z pojęciem " Usuń " Solidworks.
Kiedy myślisz, że Dassault to francuska firma w swojej istocie...
Zastanawiam się, czy " tłumaczenia " są czasami tak przybliżone w CATIA...

1 polubienie

A propos tłumaczeń... Jest jeden, który przyszedł z SW2024, który uwielbiam.
Czy znasz wszystkie pola ograniczenia? Te pryzmatyczne woluminy? SW2024 wprowadziło " cylindryczną ramkę ograniczającą ", którą oczywiście przetłumaczyli jako... cylindryczny sześcian widokowy !!
Kocham to.

5 polubień

Walec w kształcie sześcianu ... To jest rewolucyjne w świecie designu!! Otwiera perspektywy :rofl: :joy:

4 polubienia