Właściwości niestandardowe w programie MEP

Witam wszystkich,

Na moich MEPach mam wypełnienie dzięki niestandardowym właściwościom,

Chciałbym ponownie aktywować opcję, aby zaznaczyć "Tak samo jak określona warstwa.... " (patrz obrazek poniżej), ponieważ pozwala mi wypełnić pierwszą stronę identycznie na wszystkich pozostałych,

Moje pytanie jest następujące, jak sprawić, by przestał być szary? 

Z góry dziękuję za odpowiedzi,

Juliański.

Myślę, że musisz mieć kilka opcji w menu rozwijanym, aby móc aktywować pole wyboru.

Oto, co mówi pomoc:

Jeśli arkusz zawiera więcej niż jeden szablon, a rysunek zawiera notatki związane z niestandardowymi właściwościami szablonu, wybierz widok zawierający szablon, którego właściwości chcesz użyć. O ile nie określisz inaczej, używane są właściwości szablonu w pierwszym widoku dodanym do arkusza. Możesz też wybrać opcję Taki sam jak arkusz określony we właściwościach dokumentu, jeśli we właściwości dokumentu Arkusze rysunków wybrano opcję Użyj wartości właściwości niestandardowych z tego arkusza względem wszystkich innych

1 polubienie

Wyrażenie "taka sama jak warstwa określona we właściwościach dokumentu" nie jest zbyt jasne.

1 polubienie

Jest to raczej:

Tak samo jak arkusz określony w oknie Właściwości dokumentu!

Rozwiązaniem jest bezpośrednia modyfikacja właściwości dokumentu (patrz obrazek poniżej)

więc musisz zaznaczyć ostatnią opcję i na mój użytek chciałem, aby pobrała informacje z mojej strony 1,

Myślę, że dobrze wytłumaczyłem następnym, którzy będą mieli problem,

Życzę miłego dnia i jeszcze raz dziękuję tym, którzy odpowiedzieli na moje pytanie,

Juliański.

1 polubienie