Właściwości niestandardowe

Witam

Czy możliwe jest powiązanie właściwości użytkownika w zespole i części?

piece.jpg

Witam, czy może Pan/Pani nieco jaśniej określić, co chciałby Pan/Pani zrobić?

1 polubienie

Witam i dziękuję za przyjrzenie się mojemu problemowi.

Staram się być bardziej konkretny:

Mam element, który skonfigurowałem z niestandardowymi właściwościami (utworzonymi za pomocą oprogramowania do edycji formularzy właściwości). Połączyłem funkcje i właściwości, dodając równania. Wynik odpowiada każdemu w mojej firmie.

Teraz chciałbym pójść dalej w tym procesie, ponieważ te części są częścią zespołu i chciałbym mieć możliwość "kontrolowania" właściwości tych części z poziomu złożenia...

Widzę trochę lepiej, biorąc pod uwagę mój poziom wiedzy na temat nieruchomości. Właściwości części są czyste

do każdego z nich, a właściwości zespołu są dla niego specyficzne. Nie wiem, jak to zrobić, bo gdybyśmy mogli zmienić wartość

właściwości części od momentu złożenia, konieczne byłoby pomyślne określenie, która część, ponieważ w przeciwnym razie dana właściwość zostałaby zmodyfikowana we wszystkich częściach składających się na ten zespół.

Mam nadzieję, że rozumiesz, co mam na myśli.

Rzeczywiście istnieje $, który pozwala odzyskać wartość nieruchomości, na przykład odzyskać nieruchomość Oznaczenie pokoju

, aby umieścić go w bloku rysunkowym. Z drugiej strony nie widzę, jak zarządzać nieruchomością jednopokojową

ze złożenia lub rysunku.

Pozdrowienia.

1 polubienie