Widok rysunku konstrukcji blachowej właściwości

Witam

Jako, że nie zajmuję się zbytnio obróbką blach, natrafiam na problem, który jest chyba bardzo prosty. Mam problem z aktywacją niektórych właściwości widoków rysunku. Dlaczego niektóre z nich są nieaktywne, zwłaszcza wyświetlanie notatek gięcia?

Powinienem zaznaczyć, że wykonałem dwie różne konstrukcje, albo bezpośrednio z modułem blachy, albo z klasyczną konstrukcją bryłową, która następnie została przerobiona na blachę. Oba prowadzą mnie do tej samej irytacji.

Aby było bardziej zrozumiałe, załączam mały dokument wyjaśniający.

Dziękuję i życzę miłego dnia

pb_mise_en_plan_tolerie.pdf

Witam

Po kliknięciu na rozwinięty widok i przejściu do drzewa po lewej stronie powinny pojawić się również opcje, które możesz włączyć lub nie. 

Tak właśnie zrobiłem i wyjaśniam to w załączonym dokumencie. Opcje są wyszarzone, więc są nieaktywne. Widzę wiersz "pokaż notatki składane", który nie jest zaznaczony, ale nie jest dostępny. W tym właśnie tkwi mój problem.

Mam ten problem, gdy w pomieszczeniu jest rozkład, wkłada==> blacha następnie rozłożona i tam w tej konfiguracji nie  mamy dostępu. W przeciwnym razie już zrestartowałeś swoją stację?