Co oznacza argument wypełniony "NIEMOŻLIWE" w warunkach przepływu pracy?

Cze wszystkim

Czyszczę moją bazę danych PDM i natrafiam na ten przepływ pracy z warunkiem argumentu "NIEMOŻLIWE" (patrz załączony obrazek).

Co to oznacza? Czy to ma sens?

Zastanawiam się, czy ten kanał jest aktywny w mojej bazie danych, jeśli nie, usuwam go.

Z góry dziękujemy za Twoją opinię.

Flawiusz.

argument_flux_de_travil_impossible.png

Witam

O ile się nie mylę, jest to pole wypełniane ręcznie, więc poza sprawdzeniem, czy pliki przeszły kiedyś przez ten strumień za pomocą kryteriów wyszukiwania, nie widzę.

Ponieważ nie można usunąć stanów, przez które przeszłyby pliki, nie sądzę, aby można było usunąć strumień, jeśli te pliki są nadal obecne w bazie danych (nigdy nie testowano tego przypadku).

Argument "NIEMOŻLIWE" może być użyty, aby zapobiec umieszczeniu pliku w przepływie pracy.

Witaj Cyrylu,

Dziękuję za odpowiedź i punkt widzenia.

Tak, absolutnie , jest to pole, które wypełnia się ręcznie (z warunkami dołączonymi do obrazu).

Nie pamiętam jednak, dlaczego tworząc ten flow, napisałem "NIEMOŻLIWE".

Myślę, że został zbudowany i nie był potem eksploatowany. Chciałbym znaleźć sposób, aby dowiedzieć się, czy ten strumień jest aktywny, czy nie, i usunąć go, jeśli go nie ma. Podążając za twoim rozumowaniem, mogę spróbować w przepływie usunąć stan początkowy, co da mi wskazówkę na ten temat.

operateurs_de_condition_pour_les_flux_de_travail.png
1 polubienie