Jaki jest model tego cylindra rotacyjno-liniowego?

Cześć ludzie

Czy ktoś zna model tego cylindra rotacyjno-liniowego? Przynajmniej producent?

Przetestowałem wyszukiwarkę obrazów w Google, ale nie dało to nic satysfakcjonującego. Może niezoptymalizowane  zastosowanie? ;-)

Dziękuję za pomoc.

1 polubienie

Witam

Czy znalazłeś ten obraz w sieci, czy sam go zrobiłeś?

To nie jest obrazek z sieci, to zdjęcie zrobione przez kolegę.

Cześć Benoit,

Czy można dołączyć zdjęcie, aby mieć lepszą widoczność tabliczki czy jest to niemożliwe?

1 polubienie

Jest w najlepszej formie, jaką mam. To większe zdjęcie, po prostu zmieniłem ostrość. Niektórzy kojarzą tego rodzaju etykietę? SMC?

Jest to zdjęcie zrobione w Chinach, ale zazwyczaj są to produkty dostępne w Europie. Normalnie...

screenshot2993.jpg
1 polubienie

Może to wyglądać jak SMC.

W przypadku zdjęcia osobistego wyszukiwanie obrazów działa bardzo rzadko, w przypadku bardzo pospolitych obiektów, z liniami i dobrze zdefiniowanym kontrastem.

No i tak, co to jest walet? :)

Gama SMC nie wygląda tak pod względem liniowym roto:

https://www.smc.eu/portal_ssl/WebContent/digital_catalog_2/jsp/view_descriptions.jsp?dc_product_id=17392

2 polubienia

Model mkz jest blisko ;-)

To konkretne modele na żądanie 

2 polubienia

Trochę @Freeman ... zwłaszcza seria MK p10 (Ø20,Ø25;)

https://content2.smcetech.com/pdf/MK-A_EU.pdf

4 polubienia

Rzeczywiście, wypróbowałem modele w każdej średnicy w konfiguratorze 3D, ale za każdym razem modelował on cylinder z 4 łącznikami.

2 polubienia

Dzięki chłopaki. Dostałem kolejne zdjęcie, wygląda bardzo podobnie do gniazda MK.

3 polubienia

@Freeman: Pamiętam projekty, w których ufałem temu cholernemu konfiguratorowi. Przygotowuję wszystko dobrze tak jak powinno, odzyskam 3D... I niespodzianka, nic nie idzie dobrze. Duża frustracja na spotkaniu (na szczęście, że dają odpowiednie 3D!)

3 polubienia

Chciałem pomóc, ale dałem się nabrać na ten konfigurator. :'(

1 polubienie

Ale Freeman_83 pomogłeś! Taki jest cel tych pytań, nawiązanie wymiany zdań, zbudowanie refleksji. Niekoniecznie nieograniczone wyszukiwanie punktów! :-)

Klasa A+

1 polubienie