Witam
Chciałbym wiedzieć, czy w driveworks express istnieje reguła umożliwiająca zapisanie nowej konfiguracji w innym folderze;
Mercoi (mercoi)
Witam
Chciałbym wiedzieć, czy w driveworks express istnieje reguła umożliwiająca zapisanie nowej konfiguracji w innym folderze;
Mercoi (mercoi)
Witam
Jest to ograniczenie programu DriveWorks Xpress. Nie ma więc sensu szukać ukrytej reguły/funkcji... Ta funkcja po prostu nie jest włączona w wersji Xpress.
Kontrolowanie lokalizacji plików tworzonych przez DriveWorks staje się możliwe z poziomu DriveWorks Solo.
Główne różnice między rozwiązaniami DriveWorks są podsumowane na tej stronie: Link
Dziękuję za odpowiedź, w końcu ją znalazłem.
Z drugiej strony, aby ułatwić sortowanie w folderze driveworks, chciałbym utworzyć regułę wyświetlającą następujące informacje w nazwie pliku i w tej kolejności:
NUMER PLAN_le nazwę mojego domyślnego pliku.
Nie mogę znaleźć rozwiązania.
Czego ostatecznie się dowiedziałeś??? Jeśli ktoś ma ten sam problem, nie znajdzie rozwiązania z Twoją odpowiedzią...
Skończyło się na tym, że okazało się, że rzeczywiście jest to ograniczenie driveworks express, nie może zapisać nowej konfiguracji w innym folderze.
Jednak reguła używana do tworzenia plików jest następująca.
Do montażu: "*"& numer
W tym miejscu zespół będzie miał numer planu jako nazwę pliku
Dla artykułów: '*"&number&"(art1)'
Tutaj dla części będziemy mieli nazwę pliku z numerem planu montażu, po którym następuje nazwa części.