Kto chce przetestować nasz klaster renderowania w chmurze (darmowe testy) na czas?

Oferujemy realizację rozproszonego renderingu 3D na infrastrukturze serwerów hostowanych na softlayerze IBM. Softlayer to wiodąca platforma hostingowa gier online i posiada niezwykle wydajną infrastrukturę do renderowania 3D. Finansujemy wdrożenie klastrów obliczeniowych na żądanie rozliczanych godzinowo Chcielibyśmy porozmawiać z usługodawcami, aby porównać naszą ofertę z ich potrzebami i przeprowadzić z nimi testy wydajnościowe.

1 polubienie

Mógłbym mieć więcej + o platformie

Narzędzia do renderowania dzienników?

Stacje

proc, pamięć, karta graficzna

Wyjaśnienie takie jak to między innymi

http://www.ranchcomputing.com/fr/features/speed-benchmark

Czekam na dodatkowe informacje Miłego dnia 

@+ ;-))

Witam, byłoby również interesujące wiedzieć, jakie typy plików są obsługiwane i jak obliczany jest czas renderowania. I może jakieś zdjęcia renderów byłyby mile widziane.
1 polubienie

Witam

Rozwiązanie oparte jest na infrastrukturze Softlayer firmy IBM. Koncepcja polega na wynajmie klastra na godziny w oparciu o 4 formuły:

przystawka: 5 €/h  - animacja 1'30 w full HD wygenerowana w 35 godzin (2250 obrazów)

moc: 24 €/h - animacja 1'30 w full HD wygenerowana w 8h45 min (2250 obrazów 1920x1080)

xpert: 88 € /h - animacja 1'30 w full HD wygenerowana w 3h30 min (2250 obrazów 1920x1080)

Master: 290 €/h - animacja 1'30 w Full HD wygenerowana w 1h45 min (2250 obrazów 1920x1080)

Przesyłasz swój model na platformę, wybierasz swoją ofertę, na podstawie szacunkowego czasu renderingu i wyboru Twojej oferty, podajemy Ci szacunkową cenę renderingu. Rozpoczynamy obliczenia za Twoją zgodą i udostępniamy Ci wynik za pośrednictwem linku do pobrania lub udostępnionej przestrzeni.

W tej chwili obsługiwane są pliki 3DSmax 2013 i 2014. Słuchamy wszelkich innych próśb.

Zobacz PJ, aby zobaczyć obrazy z animacji referencyjnej.

image_test_3d.png

Jako obraz testowy nie jest zbyt sprzedażowy

Jestem zaskoczony jakością produkcji i wsparciem

Myślę, że jest to całkiem możliwe

z przeciętną stacją w bardzo krótkim czasie

przynajmniej daj do myślenia, dziękuję

@+ ;-))

3 polubienia

Witam

Nasza usługa opiera się na tym, że możesz kupić klaster obliczeniowy na godziny. Jakość renderingu jest niezależna od dostarczanych przez nas maszyn. Obraz został wybrany nie po to, aby był ładny, ale aby reprezentował złożoną scenę i dawał wyobrażenie o tym, ile czasu zajmuje renderowanie animacji z tego rodzaju obrazem. Posiadamy również ofertę GPU, która pozwala na wykonywanie CAD w trybie hostowanym w oparciu o procesory graficzne K10 lub K20.

Jak wyjaśniono wcześniej, szukamy osób, które przetestują usługę i ją udoskonalą. Jestem do Państwa dyspozycji, aby o tym porozmawiać, ponieważ Pańska opinia jest dla nas bardzo ważna:

Jean-Yves KBAIER: 06 34 30 09 55

W zasadzie pomysł jest ciekawy, ale render, który przesyłasz, to beaba dla stacji SW z photoview360.

W przypadku publikacji w czasopismach technicznych jest to nadal wystarczające.

Z drugiej strony, w przypadku ostatniego kontraktu, jaki miałem na produkt luksusowy, poprosiłem o dokładniejsze renderingi z animacją, które zostały wykonane zewnętrznie przez grafika. 

O ile dobrze rozumiem Twoją ofertę, to byś wymienił tę osobę, ale kto załatwia renderowanie?

2 polubienia

Interesuje mnie testowanie,

1 polubienie

C to bardzo podstawowy typ renderingu z photoview

tag.jpg
1 polubienie