Tak, potwierdzam, w moim przypadku, adres konta Lynkoa, który jest moim osobistym adresem i nigdy się nie zmienił, oraz adres ponownie przesłany do @gt22 w celu wysłania zaproszenia, ale bez powodzenia.
@gt22 ====>>>> CZY TO NIE BYŁ TEN DZIEŃ, ABY ZADAĆ TO PYTANIE !!!!!!!!!
Tak i wyobraźcie sobie @Gerald, jeszcze nie zaczęliśmy rozmawiać o pergoli :-D
@fchosson
Czy otrzymałeś moje zaproszenie do projektu testowego Mycadplace dotyczącego historii pozycji widoków?
Witam
Czy możesz podsumować w jednym komentarzu:
- Kto wysłał zaproszenia?
- Na jakie adresy zostały wysłane zaproszenia? (podajemy nicki, znajdziemy adresy)
- Którzy członkowie otrzymali zaproszenie?
- Którzy członkowie nic nie otrzymali? (po sprawdzeniu spamu itp.)
To widzimy wyraźniej. Dziękuję bardzo
@Benoit dół stanie się ogrodem zimowym
@coyotte: Rozumiem, że nie chcesz podawać swojego prywatnego adresu ;-)
Rzeczywiście, może być również całkiem miło móc zaprosić za pomocą pseudonimu...
Uprzejmie prosimy Clémentine o ewolucję :-)
@clémentine
Oto obraz z nazwami serwerów każdego z nich.
A więc jest
APPLE=>@me.com --N°9 najważniejszy współtwórca
Patron twórcy, który oferuje swoją przestrzeń i pozwala zarządzać innym
Freebox=>@free.fr
Współpracownik, który wpadł na pomysł, ale jeszcze nie odpowiedział
Orange=>@orange.fr --N°1 Główny współpracownik
Wybrany przez twórcę na Administratora Projektu i zaczyna tracić włosy
Microsoft=>@hotmail.fr --No. 3 Główny Współtwórca
Pracownik, który nie otrzymał zaproszenia, nie ma spamu, nie ma śmieci i który cicho płacze
Wszyscy oni są członkami Lynkoa i używają swojego adresu konta Lynkoa
To jest naprawdę podsumowujące
capture_pergola_projet.png
@ Klementyna
na stronie 3 i 4 zamieściłem zrzuty ekranu i widzę zrzut ekranu Géralda powyżej
dla gościa Benoit zrobiłem to przez jego e-mail i przez jego pseudonim x razy
Folder został utworzony na jego nazwisko Zobacz zrzut ekranu
dla Davida zaprosiłem go przez jego pseudonim, więc to działa
Ma również swój folder Zobacz zrzut ekranu
teraz, gdy otrzymał e-mail, nie wiem, ale Benoit mówi mi NIE
Jestem administratorem w przestrzeni Géralda
Zrzuty ekranu świadczą o tym, że zaproszenia zostały wysłane
To tak można podsumować problem
@+ ;-))
@ Yves cześć
- SISI działa za pomocą pseudonimów
- i mam dowód przetestowany, wypróbowany i zatwierdzony
@Benoit wysyłam ci gościa
@+ ;-)
Dla twojej informacji, a ponieważ jestem słusznie nazwany jako wrzód na tyłku w tym temacie, zdałem sobie sprawę, że nie otrzymałem żadnych e-maili od Lynkoa od 13 czerwca.
Nie mogę znaleźć żadnego powodu. Nie śmieci, nie na czarnej liście, skrzynka daleka od pełnej, doskonały odbiór wszystkich innych normalnych lub niechcianych e-maili...
Czy inni użytkownicy używają swoich kont Lynkoa w usłudze Hotmail? (Tak, wiem, że to mało prawdopodobne)
Czy adres cm@lynkoa.com mógł zostać umieszczony na czarnej liście bezpośrednio przez Microsoft/Hotmail ze względu na dużą liczbę codziennych wiadomości e-mail (najlepsza odpowiedź, ostrzeżenie, nowa odpowiedź na pytanie subskrybenta, wiadomość prywatna,...) oraz fakt, że niektóre są usuwane bez czytania?
@Benoit, czy próbowałeś zalogować się outlook.fr, ponieważ nastąpiła modyfikacja konta hotmail i być może reguła automatycznego usuwania została zastosowana bez Twojej wiedzy!
@GT22 nie, nie z pseudonimem, przynajmniej nie u siebie i zdziwię się, jeśli tak będzie w przypadku kogoś innego.... Chyba, że nick jest zawarty w adresie e-mail ;-)
Faktem jest, że w przypadku Davida zadziałało to z jego pseudonimem
Zapisałem jego pseudonim w odpowiednim polu
a mycad daje mi link do swojego adresu e-mail
- więc dlaczego i jak
- Nie wiem
- Fakt, że Coyote nie był znany batalionowi
- masz adres X
podczas gdy teraz jego nazwa użytkownika i adres e-mail są takie same, możliwe, że nie mogę wiedzieć
@+ ;-)
@Yves, tak, gdy pseudonim i adres e-mail są zgodne, działa to szczególnie w przypadku zespołu Lynkoa
Dodaję jeszcze jedno spostrzeżenie, właśnie zmieniłem swój adres e-mail na @outlook.fr, więc już nic nie otrzymuję.
Zamiast więc szukać, czy pseudonim lub adres e-mail są rozpoznawane, najpierw zrozum, co dzieje się z firmą Microsoft i dlaczego Lynkoa nie jest wysyłany na Hotmail, msn, Outlook przez krótki czas. (13 czerwca na @Benoit który jest w hotmail.fr)
Aby być na bieżąco z tym, co dzieje się za kulisami, wydaje się, że @Clémentine przetestował (jeśli dobrze czytałem między wierszami), że hotmail i siostrzane skrzynki pocztowe nie otrzymują już "automatycznych" wiadomości e-mail Lynkoa. Już dziś rano próbowała skontaktować się z hotmailem, aby rozwiązać problem.
Dziękuję @Clémentine za rozważenie mojego problemu.
@gt22, czy możesz spróbować ponownie wysłać zaproszenie, wiadomości e-mail Lynkoa do Hotmail wydają się być odblokowane!
@Benoit to jest zrobione
Ostatnia z listy nie jest jeszcze podłączona.