Kto korzysta z MyCADplace?

Ponownie

Zostałem już zaproszony jako twórca lub po prostu jako administrator czyjegoś projektu.

@+

Moim zdaniem jest problem ze skrzynką pocztową Benoit, powinieneś spróbować innej 

2 polubienia

Czy oni mówią o mnie? Lubię, gdy nazywają mnie Świętym Benedyktem, albo Monsieur , czy mi też to pasuje:-D Cóż, bądźmy poważni!

Mam problem ze śledzeniem przebiegu dyskusji, ale nadal nie otrzymałem niczego w mojej skrzynce pocztowej (bezpośrednie oświadczenie w Internecie, a nie w skrzynce odbiorczej lub w śmieciach). I powinienem zaznaczyć, że zwykle otrzymuję e-maile od Lynkoa.

I jak powiedziałem @gt22 dziś rano: "Byłoby głupotą robić wokół mnie wielkie zamieszanie! :)". Cóż, oto jesteśmy...

1 polubienie

@ Coyote jest to całkiem możliwe, ale mówi mi, że jest to ta sama skrzynka pocztowa, której Lynkoa używa do wysyłania mu e-maili i otrzymuje wiadomości wysłane przez Lynkoa

tak, jak powiedziano wyżej, do niczego ani nie rozumiem

@+ ;-)

3 polubienia

Hej, on tam jest, facet i potwierdza.

Ale czy inni goście mają ten sam problem?

2 polubienia

Głupie pytanie: czy nie widzimy zaproszenia w powiadomieniach Lynkoa?

Kolejne pytanie, kiedy tam jestem, zwykle powinienem zobaczyć zakładkę MyCADPlace w Lynkoa? Poza tym ja go nie mam. A może jest coś do zweryfikowania w e-mailu?

2 polubienia

@Benoit jak powiedział w PM, na razie jesteś jedynym gościem

Postaram się zaprosić @Dawida, który chce być częścią projektu

@+ ;-)

3 polubienia

Ponownie

Spróbuj mnie zaprosić, aby zobaczyć, czy to działa, a potem możesz mnie usunąć z projektu ;).

@+

2 polubienia

Właśnie zaprosiłem @ Davida i wysłałem mu + prywatną wiadomość

Zaraz zaproszę Cię @ Coyote

@+ ;-)

2 polubienia

@ Coyote niemożliwe, nie jesteś zaznajomiony, więc nie ma bezpośredniego linku do Twojego adresu e-mail

to nudne i noszące, zadziałało dla @ Davida

@+ ;-)

capture_invite_mycad.png
2 polubienia

Ale jeśli po wpisaniu kojota trafią na mój e-mail fbrig.............

@+

Edit: hej nie no to już nie działa, ale co to jest........

2 polubienia

@ Kojot

i CÓŻ, to wszystko, i tak jesteś przekonany

W tym sklepie wiadomości muszą być traktowane poważnie

więc ponownie publikuję, to nie działa

@+ ;-)

2 polubienia

A może nie działa z tymi, którzy mają już konto Lynkoa? Czy masz sposób na wysłanie zaproszenia na adres poza Lynkoa?

2 polubienia

Ok, pseudonimy lynkoa nie są rozpoznawane (gt22 też nie), więc spróbuj mnie bezpośrednio wysłać pocztą w zrobić, wszystkie zaproszenia, które już zrobiłem, były na e-mailu poza Lynkoa i tak wtedy osoba zarejestrowana w lynkoa.

@+

2 polubienia

obowiązkowe jest posiadanie konta Lynkoa @ benoit

Właśnie wysłałem zaproszenie do @David i żadnych wiadomości

Właśnie próbowałem dla @ Coyote, to jest inconu, zobacz post i załącznik poprzedni post

Załączony zrzut ekranu projektu z Twoimi plikami

Gotowy i oznaki, że jestem do Was zaproszony

@+ ;-)

capture_mycad_invite.png
2 polubienia

OK @ Kojot

więc wytłumacz mi, dlaczego dla linku @ David jest to zrobione bez żadnego problemu

ale nie wiem, czy na razie dostał zaproszenie

Faktem jest, że jego plik jest gotowy Zobacz zdjęcie poprzedni post

to samo dla @ benoit lub tam przeszedłem przez jego e-mail i jego pseudonim i X razy

dla ciebie nie można się rozpoznać po nicku 

I mówisz mi, że mój nick też nie jest rozpoznawany??????????????

Uważam to za bardzo dziwne...............

@+ ;-)

2 polubienia

"Uważam to za bardzo dziwne" To nie pierwszy raz!!

To, co chciałem powiedzieć w moim poprzednim poście, to w końcu, czy nie ma błędu, gdy zapraszasz osoby, które mają już konto Lynkoa.

Do tej pory mogły to być tylko zaproszone osoby, które zarejestrowały się po zaproszeniu MyCADPlace!

Czy mój proces myślenia jest jaśniejszy?

2 polubienia

@benoit

Zaprosiłem gt22, gdy był już członkiem

2 polubienia

@ Benoit

Kiedy czytasz wyjaśnienia @ Yves Boutherand,

Aby dodać współpracownika, wystarczy wpisać jego adres e-mail. Współpracownik otrzyma wszystkie dane logowania, aby uzyskać dostęp do miejsca Twojego projektu.

Tekst zaproszenia można oczywiście konfigurować.

Nie, nie możesz zaprosić pracownika bez przejścia przez MyCADplace.

Jeśli chodzi o zaproszenia, masz do dyspozycji śledzenie na myCADplace, z możliwością ponownego wysłania zaproszenia.

Jeśli pracownik istnieje na Lynkoa, link jest bezpośredni za pomocą jego adresu e-mail, imienia i nazwiska itp.

dla BŁĘDU zaprosiłem @ Davida za pośrednictwem jego nazwy użytkownika, a strona znalazła jego adres e-mail

i ma swój plik, na który czeka, a także twój plik

Tak więc wsparcie i rozpatrzenie zostało wykonane, odkąd każdy z was ma swój plik

.......... CA.......... M..de ............. BEL.... &....... OK....... i to jest + że ON

Jeśli masz plik tak samo jak Dawid, oznacza to, że jesteś rozpoznawany NIE

@+ ;-)

3 polubienia

Ponownie

więc skomplikujemy trochę sprawę, nie widzę na mojej liście ani Benoit, ani Davida

..............................................................

Nie mogę się doczekać WE.....

@+

2 polubienia

A może jest lista i benoit są zabronione!!!!

Czy nie ma akcentu lub linii, która blokowałaby zaproszenie?

Miałem informatyka, który stworzył mi program, w którym nie wolno mi było tłumaczyć za pomocą kropek.

2 polubienia