Czy nie zapomniałeś o tym pytaniu?
Aby ponownie aktywować program Draftsight 2017, należy ponownie aktywować program Draftsight 2017^^
Czy nie zapomniałeś o tym pytaniu?
Aby ponownie aktywować program Draftsight 2017, należy ponownie aktywować program Draftsight 2017^^
Tak...
Rzeczywiście, nie mogę aktywować Draftsight sp2 2017, co mam zrobić?
Dziękuję za pomoc.
A.R
Czy mógłbyś być trochę bardziej konkretny? Nie uruchamia się? Spowoduje to otwarcie okna??? Wcześniej to już nie działało???
Edycja: zapraszam do umieszczania zrzutów ekranu.
Cdt
Czy poprawka została zainstalowana na stronie internetowej Draftsight?
Co to jest komunikat o błędzie?
Oto 2. zrzut ekranu, po czym wpisuję swój adres e-mail i resztę, jak tylko kliknę "aktywuj", wygląda na to, że się otworzy, ale zamyka się tak szybko...
ach!!! Docieramy tam!! Myślę, że możesz kliknąć "Aktywuj", a następnie wypełnić formularz, a następnie poprosi Cię o kod. Ten kod weźmiesz w "Wsparcie" na tej stronie, a następnie w "umowie", stamtąd masz tabelę z oprogramowaniem i polami oznaczonymi jako "kody", klikasz na nią, a następnie kopiujesz kod w oknie aktywacji draftsight.
Powinno się udać.
I nie mam czasu, aby zobaczyć komunikat o błędzie, zamyka się natychmiast po wpisaniu i kliknięciu aktywuj ...
Ah ok, myślę, że wtedy wystąpił problem podczas instalacji. Czy próbowałeś naprawy?
tak i nawet zainstalowałem i ponownie zainstalowałem, nic to nie zmienia
Na stronie jest to ta sama wersja, której używam... !!
Nie, nie zainstalowałem poprawki na stronie draftSight, pójdę i zobaczę
MErci Cdlt.
AR
Jeśli nie, to zobacz to ;)
http://www.lynkoa.com/forum/draftsight/draftsight-ne-se-lance-plus#answer-730301
Tak, poszedłem go pobrać, to dokładnie ten sam plik, aby przejść do SP2, to nie działa...!!
W domu obszedłem problem w ten sposób:
- Menu Start: Wpisz "REGEDIT"
- Przejdź do folderu "SWActivation"
- Zmień nazwę tego folderu na "SWActivation-old"
- Ponowne uruchomienie programu Draftsight
Wszystkim serdecznie dziękuję.
AR.
Witam
Aktywowałem dziś rano DraftSight 2017 SP2, działa bez zmiany czegokolwiek, DZIĘKUJĘ ...@+.
A.R
Ja też walczyłem, znalazłem rozwiązanie, które zadziałało dla mnie.
Musisz odinstalować Draftsight, a następnie ręcznie usunąć pozostały katalog c:\programs\Dassault Systemes.
Następnie ponownie zainstalowałem program Draftsight 2017 SP2.
Dokonuję ponownej aktywacji i wiadomość e-mail dociera natychmiast.
Witaj AR
To problem z rejestrem: Spróbuj tego...
http://perinfiso.blogspot.fr/2017/09/draftsight-2017-sp3-ne-demarre-pas.html
Dla mnie działa na wszystkich moich stacjach roboczych.