W trakcie swojej działalności pracowałem nad AutoCadem... Obecnie z DriftSight, dla mojego majsterkowicza, nie mogę wykonać wykluwania, nawet przechodząc przez pomoc
Dziękuję za pomoc.
W trakcie swojej działalności pracowałem nad AutoCadem... Obecnie z DriftSight, dla mojego majsterkowicza, nie mogę wykonać wykluwania, nawet przechodząc przez pomoc
Dziękuję za pomoc.
Od czasu do czasu używam Draft Sight i po prostu próbowałem.
Wszystko, co musisz zrobić, to:
Kliknij ikonę kreskowania
Wybierz odpowiednią wizualizację kreskowania
Kliknij "Określ punkty" w ustawieniach konspektu
Kliknij wewnątrz konturu (kontur stanie się przerywany)
Zatwierdź za pomocą spacji
kliknij przycisk OK
Uważaj, jeśli kontur nie jest dobrze zamknięty, nie będziesz mógł użyć opcji "określ punkty".
Możesz spróbować z "określ encje", ale idealnym rozwiązaniem jest posiadanie całkowicie zamkniętego konspektu.
Witam Pascala i Philippe'a B i dziękuję za odpowiedzi.
W końcu rozwiązałem swój problem. W rzeczywistości, gdy otworzysz plan utworzony w programie AutoCad za pomocą DraftSight... Nie ma problemu, ogólnie rzecz biorąc, możemy kontynuować lub modyfikować plan; Ale jeśli chodzi o wylęganie, to nie działa.
Udało mi się z niego wydostać, otwierając pustą warstwę w DraftSight, wracając do mojego pierwotnego planu, a następnie kopiując i wklejając z tego planu , aby przywrócić go do pustej warstwy w DraftSight i tam... bingo! Jest idealny.
Witam
To tak jak w AutoCADzie.
RYSUNEK
NAPEŁNIANIE WYLĘGU
Znajdujemy zwykłe okno