SW mówi mi, że nie może znaleźć pliku właściwości niestandardowych (patrz żółte okno), mimo że istnieje (patrz okno nakładki).
NOWY PLIK
SW otwiera okno 'nowy dokument SOLIDWORKS', w którym znajdują się 2 zakładki Modele. Nie obejmuje szablonów, które stworzyłem i których ścieżkę zdefiniowałem w opcjach systemu / lokalizacji pliku
Wygląda w folderze "plik właściwości niestandardowych", a twoje okno pokazuje folder "właściwości niestandardowe", ponadto nazwa pliku prtprp nie jest taka sama, jak ta żądana przez SW...
1°/ Jeśli dobrze rozumiem, katalog, w którym znajduje się plik właściwości niestandardowych, powinien nazywać się " Plik właściwości niestandardowych", a nie "Właściwości niestandardowe".
2°/ Jaką nazwę powinienem nadać plikowi właściwości niestandardowych (.prtprp), który SW rozpozna?
Najwyraźniej twoja ścieżka nie jest już dobra, wróć do opcji systemowej / lokalizacji pliku i dla pliku właściwości niestandardowych musisz dodać, aby wskazać poprawną ścieżkę do pliku.
A dla twojego punktu 2 możesz nadać dowolną nazwę swojemu plikowi, ale lokalizacja plików musi być dobrze wypełniona i nie wolno przenosić go z lokalizacji, w przeciwnym razie utraci link.