Wyszukiwanie użytkowników myCADPrzepisy premium dla referencji

Cze wszystkim

Poszukuję użytkowników myCADservices Premium / myCADtools, którzy napiszą referencje na temat codziennego korzystania z tych usług i narzędzi !
Odpowiedz na kilka pytań dotyczących korzystania z narzędzi i podkreśl swoją wiedzę na temat tego rozwiązania!
Zdalna wymiana zdań trwająca około trzydziestu minut wystarczy, aby zebrać twoje świadectwo

Pytania, na które zostaną odpowiedziane, są następujące:
Jakich narzędzi używasz? Do jakich zastosowań? Reagować na jakie problemy? Przykłady użycia narzędzi w SOLIDWORKS? Z jakich dodatkowych usług korzystacie? (wsparcie, szkolenia online itp.)

Efekt? Oto przykład świadectwa @flegendre : https://www.visiativ.com/temoignage/armand-moulet-automatise-les-taches-repetitives-sur-solidworks-pour-gagner-en-productivite/

Na koniec dnia otrzymasz kartę podarunkową ILLICADO o wartości 50 € :slight_smile:
Jeśli jesteś zainteresowany, odpowiedz na ten post lub wyślij mi wiadomość prywatną!
Z góry dziękujemy! Miłego dnia wszystkim,
Coralie

5 polubień

Byłoby to z przyjemnością... ale ogólnie muszę przyznać, że prawie nie używam myCADtools.
Z drugiej strony, świadectwo @flegendre sprawia, że chcesz się w nie zagłębić. Mówię sobie, że wraz z publikacją innych świadectw trochę się nad tym zastanowię / znajdę trochę bardziej konkretne przykłady :slight_smile:
Tak więc nie mogę się doczekać ich (świadectw)

5 polubień

Narzędzia mycadtools, gdy już je wypróbujesz (i dobrze skonfigurujesz !!), nie możesz się bez nich obejść.:crazy_face:

4 polubienia

Właśnie przetestowałem kilka rzeczy. Za każdym razem z moich ust wychodziło jedno zdanie " wow, to jest stylowe!". 

3 polubienia

Domyślam się, że ta sama firma nie może zeznawać dwa razy w tym samym temacie.

Mój kolega grillował mnie kilka lat temu (nawet jeśli nie widzę w nim zastosowania smartbom, mimo że jest to jeden z podstawowych kamieni użycia, który jest tam zgłaszany i od tego świadectwa pozostał taki sam):

Tak, @coin37coin jest kilka bardzo ciekawych automatyzmów, które sprawiają, że nie da się do nich wrócić.

4 polubienia

Podstawy (" zwycięska kombinacja" !!):

• Inteligentne właściwości

• Pakiet SmartBOM

• Produkcja blach (jeśli wykonujesz cięcie laserowe !!)

3 polubienia

i właśnie natknąłem się na stronę z narzędziami treningowymi.

Szkolenia myCADtools (visiativ.com)

Musimy to wszystko jeszcze bardziej przyspieszyć :slight_smile:

5 polubień

Dla nas @flegendre:

• Smarproperties oczywiście z automatyczną numeracją pomieszczeń za pomocą serwera SQL.
  • Smartbom do wyodrębniania zestawienia materiałów w pliku Excela z makrem do sortowania produkcji Fi... Następnie eksportuj do naszego wewnętrznego oprogramowania do zarządzania
  • Integracja do eksportu dxf w partii, ponieważ sheetmetalManufacturing nie spełnia naszych potrzeb (wybierz powierzchnię cięcia i płaszczyznę papieru cięcia)
  • Integracja umożliwia również generowanie wsadowych plików PDF naszych planów z ilościami zestawienia materiałów pobranymi przez smartbom, nazwą klienta, nazwą zamówienia i numerem zamówienia, a także nazwiskiem projektanta i datą.
6 polubień

Jestem dostępny, aby opowiedzieć o narzędziach MyCAD, których używam

3 polubienia

Tak, zamierzamy je jeszcze bardziej podkreślić! :face_with_hand_over_mouth:

1 polubienie

Dziękuję @Bob_2000 wysłałem Ci wiadomość :slight_smile:

1 polubienie