Poszukuję użytkowników myCADservices Premium / myCADtools, którzy napiszą referencje na temat codziennego korzystania z tych usług i narzędzi ! Odpowiedz na kilka pytań dotyczących korzystania z narzędzi i podkreśl swoją wiedzę na temat tego rozwiązania! Zdalna wymiana zdań trwająca około trzydziestu minut wystarczy, aby zebrać twoje świadectwo
Pytania, na które zostaną odpowiedziane, są następujące: Jakich narzędzi używasz? Do jakich zastosowań? Reagować na jakie problemy? Przykłady użycia narzędzi w SOLIDWORKS? Z jakich dodatkowych usług korzystacie? (wsparcie, szkolenia online itp.)
Na koniec dnia otrzymasz kartę podarunkową ILLICADO o wartości 50 € Jeśli jesteś zainteresowany, odpowiedz na ten post lub wyślij mi wiadomość prywatną! Z góry dziękujemy! Miłego dnia wszystkim, Coralie
Byłoby to z przyjemnością... ale ogólnie muszę przyznać, że prawie nie używam myCADtools. Z drugiej strony, świadectwo @flegendre sprawia, że chcesz się w nie zagłębić. Mówię sobie, że wraz z publikacją innych świadectw trochę się nad tym zastanowię / znajdę trochę bardziej konkretne przykłady Tak więc nie mogę się doczekać ich (świadectw)
Domyślam się, że ta sama firma nie może zeznawać dwa razy w tym samym temacie.
Mój kolega grillował mnie kilka lat temu (nawet jeśli nie widzę w nim zastosowania smartbom, mimo że jest to jeden z podstawowych kamieni użycia, który jest tam zgłaszany i od tego świadectwa pozostał taki sam):
Tak, @coin37coin jest kilka bardzo ciekawych automatyzmów, które sprawiają, że nie da się do nich wrócić.
Smarproperties oczywiście z automatyczną numeracją pomieszczeń za pomocą serwera SQL.
Smartbom do wyodrębniania zestawienia materiałów w pliku Excela z makrem do sortowania produkcji Fi... Następnie eksportuj do naszego wewnętrznego oprogramowania do zarządzania
Integracja do eksportu dxf w partii, ponieważ sheetmetalManufacturing nie spełnia naszych potrzeb (wybierz powierzchnię cięcia i płaszczyznę papieru cięcia)
Integracja umożliwia również generowanie wsadowych plików PDF naszych planów z ilościami zestawienia materiałów pobranymi przez smartbom, nazwą klienta, nazwą zamówienia i numerem zamówienia, a także nazwiskiem projektanta i datą.