Cze wszystkim
Pozwalam sobie na stworzenie posta, ponieważ mam duży problem, stworzyłem kilka schematów w Solidworks Electric i chciałem przemyśleć wszystko na nowo dla nowego, który muszę stworzyć, więc wykonałem następujące manipulacje:
- Chciałem zmienić lokalizację "Folderu zawierającego projekty", aby na wszelki wypadek zapisać całość na dysku...
- W związku z tym kilka dni później, gdy chciałem otworzyć jeden z moich już utworzonych projektów, kierownik projektu powiedział mi, że nie może już znaleźć plików...
- W panice szukałem na prawo i lewo, gdzie znaleźć te pliki, na początku bez powodzenia, więc (Drugi Błąd) usunąłem wszystko, co było w moim menedżerze projektu... Ponieważ nie mógł już znaleźć dla mnie plików, było to bezużyteczne...
- Wtedy zrozumiałem i zobaczyłem, gdzie te projekty są zapisywane, więc wstawiłem z powrotem w ustawieniach pierwotną lokalizację "Folderu zawierającego projekty", tylko nie pojawiają się one ponownie w moim menedżerze projektów...
- Próbowałem utworzyć nowy folder (co powoduje utworzenie nowego folderu w lokalizacji zapisu z nowym identyfikatorem) i próbowałem skopiować i wkleić elementy z innego projektu do tego, ale to nie działa.
Czy macie rozwiązanie mojego problemu? Bo rzeczywiście na tych schematach elektrycznych jest sporo godzin, nawet jeśli mam je w formacie PDF (niestety bez TEW), to sporo czasu zajmie mi ich przepisanie...
Z góry dziękuję.
Pozdrowienia
Florian