Makro działa bardzo dobrze. Ale wtedy moja zakładka nazywa się "Plan", co jest normalne.
Chciałbym, żeby poznała nazwę rysunku. Ta nazwa rysunku jest przechowywana we właściwości numerowanego rysunku NUMERO_DESSIN moim domu. ale nie mogę podać wartości mojej właściwości NUMERO_DESSIN zmiennej VBA.
Próbowałem z wewnętrznymi właściwościami Solidworks, takimi jak "SW-Sheet Scale", ale to też nie działa. Nie może pobrać wartości właściwości, aby umieścić ją w zmiennej VBA.
W rzeczywistości udało mi się to z właściwością GetCustomInfoValue, którą prosperujesz.
Z tym, że chciałbym uzyskać numer rysunku. A NUMERO_DESSIN jest właściwość kawałka. Ruda Mogę sprawić, by twoja funkcja działała tylko z planami sproperties. Rozwiązanie?
Musiałbyś albo pobrać właściwość części niewspółbieżnej w płaszczyźnie, albo utworzyć właściwość planu, która ma wartość właściwości części NUMERO_DESSIN.
W rzeczywistości udało mi się to z właściwością GetCustomInfoValue, którą prosperujesz.
Z tym, że chciałbym uzyskać numer rysunku. A NUMERO_DESSIN jest właściwość kawałka. Ruda Mogę sprawić, by twoja funkcja działała tylko z planami sproperties. Rozwiązanie?
Musiałbyś albo pobrać właściwość części niewspółbieżnej w płaszczyźnie, albo utworzyć właściwość planu, która ma wartość właściwości części NUMERO_DESSIN.