Witam
Zauważyłem, że niektóre odpowiedzi są albo w " pod-odpowiedzi " odpowiedzi, albo w odpowiedzi na wątek pytania, albo jedno i drugie. Czy to normalne?
Na forum każdy oferuje rozwiązania tego pytania. Rozwiązania są czasami dalekie od siebie, ponieważ wszyscy mamy inne podejście do problemów.
Na przykład zadaję pytanie. 2 członków społeczności odpowiada odpowiedzią " A " i odpowiedzią " B "
Jeśli odpowiedź " A " wymaga dodatkowych informacji, wyjaśnień lub innych, odpowiem odpowiedź " A " i dlatego będę miał odpowiedź cząstkową w ramach tego rozwiązania " A ", co pozwala mi scentralizować temat.
Podczas gdy odpowiedź " B " jest rozwiązaniem, które nie ma nic wspólnego z odpowiedzią " A ", więc pozwala mi oddzielić 2 odpowiedzi i wymienić się według tematu A lub B (jeśli to konieczne).
Myślę, że każdy z nas ma swój własny sposób patrzenia na budowę forum. Ale dla mnie ważne jest, aby odpowiedź pojawiła się tylko raz. Ponieważ pozwala to uniknąć przeładowania tematu i pozwala użytkownikowi być czytelnym, dzięki czemu nie ma on poczucia bycia przygniecionym przez informacje.
Miłego dnia
Mikołaj