Zagnieżdżone odpowiedzi na odpowiedź nadrzędną

Witam.
Teraz, gdy forum pozwala Ci odpowiedzieć bezpośrednio na już udzieloną odpowiedź, czy byłoby możliwe nadanie im priorytetów, wyświetlając te "odpowiedzi podrzędne" dołączone do bezpośredniej kontynuacji odpowiedzi nadrzędnej (takie jak podfoldery folderów)?
I zamiast narzucać wszystkim tę formę wyświetlania, wybór do dokonania w preferencjach byłby idealny.
Dziękuję

1 polubienie

Tak, może to być jaśniejsze (nawet jeśli ta opcja może nie być dostępna w CMS za tym forum: Dyskurs)

1 polubienie

Myślę, że opcja typu wyświetlania istnieje w panelu administracyjnym, z drugiej strony nie jestem pewien, czy istnieje możliwość umożliwienia użytkownikowi wyboru spośród jego preferencji.

1 polubienie

Witaj @Sylk ,

Pod odpowiedzią, która ma odpowiedzi podrzędne, masz możliwość wyświetlenia jej " odpowiedzi podrzędnych ". Na poniższym zrzucie ekranu, na przykład rozkładając " 3 odpowiedzi ", znajdziesz powiązane odpowiedzi.

Czy spełnia Twoje potrzeby?

Życzę Ci miłego dnia :slight_smile:

2 polubienia

@lucile.j , jest lepiej, ale jeśli odpowiem na jedną z odpowiedzi, to nie pojawia się ona w odpowiedziach na 1. pytanie, tylko w wątku, w którym odpowiedziałem.
Dodatkowo, aby odpowiedzieć, musisz kliknąć na strzałkę, która prowadzi do poniższego tematu. Jak na mój gust to trochę dziwne.
Myślę , że @Sylk widział bardziej przewijany temat ze wszystkimi odpowiedziami i powiązanymi z nim pod-pododpowiedziami, a nie kolejność pojawiania się od najstarszego do najnowszego. I jak wspomniano, prawdopodobnie związane z ustawieniami użytkownika.

1 polubienie

Witaj @lucile.j
Dziękuję. To rzeczywiście odpowiada na część pytania. Część widzenia ich dołączonych, nawet jeśli wolałbym, aby były już domyślnie przewijane.
Inną kwestią, którą @sbadenis porusza, jest to, że widzenie ich również w porządku chronologicznym w głównym wątku (w pewnym sensie w duplikatach) jest bardzo dziwne, czasami wydaje się, że nie ma spójności z wątkiem wyjętym z kontekstu celowej odpowiedzi, a także obciąża główny wątek ciosu.
Podsumowując, uważam, że idealnie byłoby, gdyby odpowiedzi podrzędne były wdrażane domyślnie i nie pojawiały się po wątku. Moim skromnym zdaniem byłoby to jaśniejsze dla wszystkich.

1 polubienie