Witam.
Teraz, gdy forum pozwala Ci odpowiedzieć bezpośrednio na już udzieloną odpowiedź, czy byłoby możliwe nadanie im priorytetów, wyświetlając te "odpowiedzi podrzędne" dołączone do bezpośredniej kontynuacji odpowiedzi nadrzędnej (takie jak podfoldery folderów)?
I zamiast narzucać wszystkim tę formę wyświetlania, wybór do dokonania w preferencjach byłby idealny.
Dziękuję
Tak, może to być jaśniejsze (nawet jeśli ta opcja może nie być dostępna w CMS za tym forum: Dyskurs)
Myślę, że opcja typu wyświetlania istnieje w panelu administracyjnym, z drugiej strony nie jestem pewien, czy istnieje możliwość umożliwienia użytkownikowi wyboru spośród jego preferencji.
Witaj @Sylk ,
Pod odpowiedzią, która ma odpowiedzi podrzędne, masz możliwość wyświetlenia jej " odpowiedzi podrzędnych ". Na poniższym zrzucie ekranu, na przykład rozkładając " 3 odpowiedzi ", znajdziesz powiązane odpowiedzi.
Czy spełnia Twoje potrzeby?
Życzę Ci miłego dnia
@lucile.j , jest lepiej, ale jeśli odpowiem na jedną z odpowiedzi, to nie pojawia się ona w odpowiedziach na 1. pytanie, tylko w wątku, w którym odpowiedziałem.
Dodatkowo, aby odpowiedzieć, musisz kliknąć na strzałkę, która prowadzi do poniższego tematu. Jak na mój gust to trochę dziwne.
Myślę , że @Sylk widział bardziej przewijany temat ze wszystkimi odpowiedziami i powiązanymi z nim pod-pododpowiedziami, a nie kolejność pojawiania się od najstarszego do najnowszego. I jak wspomniano, prawdopodobnie związane z ustawieniami użytkownika.
Witaj @lucile.j
Dziękuję. To rzeczywiście odpowiada na część pytania. Część widzenia ich dołączonych, nawet jeśli wolałbym, aby były już domyślnie przewijane.
Inną kwestią, którą @sbadenis porusza, jest to, że widzenie ich również w porządku chronologicznym w głównym wątku (w pewnym sensie w duplikatach) jest bardzo dziwne, czasami wydaje się, że nie ma spójności z wątkiem wyjętym z kontekstu celowej odpowiedzi, a także obciąża główny wątek ciosu.
Podsumowując, uważam, że idealnie byłoby, gdyby odpowiedzi podrzędne były wdrażane domyślnie i nie pojawiały się po wątku. Moim skromnym zdaniem byłoby to jaśniejsze dla wszystkich.