Service pack de Solidworks

Witam, moja firma wykupiła umowę "Privilege" z MyCadService, kiedy kupiła swoją pierwszą licencję Solidworks.
Chciałbym zaktualizować oprogramowanie SW2014 do najnowszego dodatku Service Pack, ale szukając informacji w Internecie, jestem zmuszony połączyć się z portalem klienta Solidworks. Jednak, o ile mi wiadomo, nie posiadam żadnych referencji Solidworks, a jedynie poświadczenia MyCadService... Jak mogę zaktualizować mój Solidworks?

Z góry dziękuję.

Witam

Aplikację należy złożyć bezpośrednio w MyCADSservices.

Edit: dokładniej rzecz ujmując, wydaje mi się, że powinieneś założyć konto na stronie SolidWorks i poprosić o załącznik do umowy.

1 polubienie

Wydaje mi się, że można założyć konto SolidWorks. Zazwyczaj Twój sprzedawca podał Twój adres e-mail. Odbywa się to bez żadnego problemu. Spróbuj, zobaczysz.

Edit: Lucas, jestem klientem innego sprzedawcy i udało mi się utworzyć konto SW bez przechodzenia przez nie.

1 polubienie

@benoit, właściwie Benh, próbowałem zrobić "Zgubiłem hasło" z adresem zarejestrowanym w Mycad, ale Solidworks nie może mnie "znaleźć"...

@PL, myślę, że będę musiał skontaktować się z pomocą techniczną :-( Źle to wszystko zrobione!!

Naprawdę utworzyłem nowe konto SW. Ale później, w formularzu, za pośrednictwem mojego adresu e-mail, moja afiliacja została rozpoznana.

1 polubienie

Na początku nie miałem konta SolidWorks. Nie jestem pewien, czy utworzyłem swoje konto wcześniej i poprosiłem o załącznik, czy utworzyłem let let mycadservices.

Aby utworzyć konto:

https://registration.solidworks.com/eservice_fra/start.swe?SWECmd=InvokeMethod&SWEMethod=FrameEventMethodRegisterNewUser&_sn=YpYWmizya-COSRJ.F6VnrSQPstsHPLAF3-miHyNbDGiqU5kiqc29iDMTsnigHjWq3X7t4NbcVcIgDkzOYENRNORdWAFUD8QgdbOIjtOmULlp9AkCyeQKBCJubbTobfGMbASNXf7NvtbrGBhwCWyMBRKPSHjic7S7.37FW9HCgA1rpwNGd1fgsX8QiahUgIz4yktbw6vjDI8_&SWEView=Login+View&SRN=&SWEHo=registration.solidworks.com&SWETS=1415799595&SWEApplet=Login+Applet

1 polubienie

W rzeczywistości możesz utworzyć swoje konto za pomocą numeru licencji SolidWorks! Tak jak w ostatnim linku, który zamieściłem.

2 polubienia

Tak, Twoja "Edycja" dobrze mi służyła, @Lucas, Solidworks znalazł moje dane osobowe po tym, jak wskazałem numer licencji. Z drugiej strony istnieje mały problem między informacjami, które podałem, a informacjami, które posiada Solidworks. Axemble i Solidworks przeprowadzą kontrole, zgodnie z nimi otrzymam niezbędne informacje w ciągu 1 do 2 dni roboczych. Zamknę pytanie czy działa dobrze =)

Cdt

Joss

2 polubienia

Cześć Joss,

Wystarczy, że założysz konto na portalu klienta SW. Następnie rejestrujesz swoje prawo jazdy za pomocą swojego numeru. Aby to zrobić, przejdź do sekcji "Zarejestruj moje produkty".

Następnie możesz przejrzeć swoje produkty w sekcji "Moje produkty".

Dostępne pliki do pobrania będą odpowiednie.

---

Edit: Trochę za długo zwlekałem z odpowiedzią...

capture.png
1 polubienie

Cóż, zajęło mi dużo czasu, aby rozwiązać to pytanie, ale Solidworks potrzebował dużo czasu, aby mi odpowiedzieć...

Tak więc, w zasadzie, Solidworks skontaktował się z Axemble w celu zebrania moich informacji, tylko po to, aby sprawdzić, czy jestem ich klientem i po 3-4 dniach w końcu mogłem utworzyć konto Solidworks i pobrać najnowszą wersję Service Pack.

Dziękuję za odpowiedzi!

2 polubienia