Witam, moja firma wykupiła umowę "Privilege" z MyCadService, kiedy kupiła swoją pierwszą licencję Solidworks. Chciałbym zaktualizować oprogramowanie SW2014 do najnowszego dodatku Service Pack, ale szukając informacji w Internecie, jestem zmuszony połączyć się z portalem klienta Solidworks. Jednak, o ile mi wiadomo, nie posiadam żadnych referencji Solidworks, a jedynie poświadczenia MyCadService... Jak mogę zaktualizować mój Solidworks?
Wydaje mi się, że można założyć konto SolidWorks. Zazwyczaj Twój sprzedawca podał Twój adres e-mail. Odbywa się to bez żadnego problemu. Spróbuj, zobaczysz.
Edit: Lucas, jestem klientem innego sprzedawcy i udało mi się utworzyć konto SW bez przechodzenia przez nie.
Na początku nie miałem konta SolidWorks. Nie jestem pewien, czy utworzyłem swoje konto wcześniej i poprosiłem o załącznik, czy utworzyłem let let mycadservices.
Tak, Twoja "Edycja" dobrze mi służyła, @Lucas, Solidworks znalazł moje dane osobowe po tym, jak wskazałem numer licencji. Z drugiej strony istnieje mały problem między informacjami, które podałem, a informacjami, które posiada Solidworks. Axemble i Solidworks przeprowadzą kontrole, zgodnie z nimi otrzymam niezbędne informacje w ciągu 1 do 2 dni roboczych. Zamknę pytanie czy działa dobrze =)
Wystarczy, że założysz konto na portalu klienta SW. Następnie rejestrujesz swoje prawo jazdy za pomocą swojego numeru. Aby to zrobić, przejdź do sekcji "Zarejestruj moje produkty".
Następnie możesz przejrzeć swoje produkty w sekcji "Moje produkty".
Cóż, zajęło mi dużo czasu, aby rozwiązać to pytanie, ale Solidworks potrzebował dużo czasu, aby mi odpowiedzieć...
Tak więc, w zasadzie, Solidworks skontaktował się z Axemble w celu zebrania moich informacji, tylko po to, aby sprawdzić, czy jestem ich klientem i po 3-4 dniach w końcu mogłem utworzyć konto Solidworks i pobrać najnowszą wersję Service Pack.