Symulacja mechaniczna i hydrauliczna walca... Hydraulika nośna i silnik o stałej osi

Witam

Zamodelowałem wszystkie części i stworzyłem zespół za pomocą SW 2016 Premium - patrz załącznik-, pozostaje do zrobienia symulacji, jest ktoś

Jesteś zainteresowany tym projektem na etapie prototypu przed uruchomieniem FAB?

Dzięki

assemblage_3.pdf

Witam @pierre32.debat

Umieszczanie adresu e-mail w postaci zwykłego tekstu jest bardzo ryzykowne. Boty skanują lub zgniły malpolitus, a Ty kończysz ze swoją skrzynką pocztową pełną spamu.

Myślę, że któryś z moich małych przyjaciół z pewnością zwróci uwagę, że istnieje specjalna sekcja dla tego rodzaju zapytań: co będzie oznaczać, że nie zamieściłeś wpisu we właściwej sekcji.

Pozdrowienia

1 polubienie

Dziękuję Ci Zozo_mp

Gdzie jest właściwa sekcja lub jak ją znaleźć?

Z poważaniem, Pierre

Dobry wieczór

Oto, co ostatnio powiedział nasz kolega Sbadenis :-)

Nie zapomnij usunąć swojego adresu e-mail   Twój e-mail został edytowany , usunięty i kliknięty "Aktualizuj swoją odpowiedź"

Pozdrowienia

Witam

Do Twojej wiadomości grupa jest szczególnie dedykowana ofertom pracy:

https://www.lynkoa.com/groupes/offres-demploi-cao

Forum jest zarezerwowane dla różnych pytań.

Witam

DSL, gdzie jest przycisk "Edytuj"?

Dzięki

W porządku, znalazłem to!!

Poszedłem zobaczyć na linku, nie szukam pracy ani firmy do mojego projektu,

po prostu osoba, która "pomoże" mi zrobić "kompletną symulację" mojego modelu Pebble z udostępnianiem podczas rozwoju....

Z poważaniem, Pierre 

Witam @ Pierre32

Właśnie spojrzałem na twój plik PDF

w jakiej wersji oprogramowania wykonałeś swoje części

podczas przeglądania zdjęć pomieszczeń 

Nie rozumiałem wszystkiego o tym, jak to działa?

@+

BJR GT22

Jestem pod SW  2016 premium, dla załącznika wykonałem wydruk PDF za pomocą uroczego pliku PDF bezpośrednio z SW, jak pracować, jeśli jesteś zainteresowany, jak postępować w przypadku - symulacji, w pełnej poufności?

Z poważaniem, Pierre

planches_rotor_-_feuille1.pdf

Powinieneś już określić, które symulacje chcesz przeprowadzić: kinematyka, wysiłek, przepływ hydrauliczny itp.
Następnie podpisujesz umowę o zachowaniu poufności ze swoim usługodawcą.

1 polubienie

Witam

Biorąc pod uwagę wymaganą pracę i klauzulę poufności, potrzebujesz profesjonalisty. Jeśli praca jest naprawdę poufna, unikaj umieszczania w ogłoszeniu zbyt wielu szczegółów/planów. Na pierwszy rzut oka chcesz zaprojektować silnik hydrauliczno-pneumatyczny  z wydmuchiwaniem z układem sprzęgła, myślę, że do swoich obliczeń potrzebujesz więcej niż jednej osoby.   A biorąc pod uwagę ilość pracy, może nie być wystarczającej liczby wolontariuszy:(

Powodzenia w twoich wysiłkach.

1 polubienie

Zbyt silny Maldoror00 powiedział:

[ Troll WŁĄCZONY]

Napisał nawet (( Na pierwszy rzut oka chcesz zaprojektować silnik hydrauliczno-pneumatyczny  z wydmuchiwanym sprzęgłem, ))

Jednak to słowo "bit" przyprawia mnie o ból głowy (może mały link)   :-)

[Troll /WYŁ.]

1 polubienie