Umieszczanie adresu e-mail w postaci zwykłego tekstu jest bardzo ryzykowne. Boty skanują lub zgniły malpolitus, a Ty kończysz ze swoją skrzynką pocztową pełną spamu.
Myślę, że któryś z moich małych przyjaciół z pewnością zwróci uwagę, że istnieje specjalna sekcja dla tego rodzaju zapytań: co będzie oznaczać, że nie zamieściłeś wpisu we właściwej sekcji.
Jestem pod SW 2016 premium, dla załącznika wykonałem wydruk PDF za pomocą uroczego pliku PDF bezpośrednio z SW, jak pracować, jeśli jesteś zainteresowany, jak postępować w przypadku - symulacji, w pełnej poufności?
Powinieneś już określić, które symulacje chcesz przeprowadzić: kinematyka, wysiłek, przepływ hydrauliczny itp. Następnie podpisujesz umowę o zachowaniu poufności ze swoim usługodawcą.
Biorąc pod uwagę wymaganą pracę i klauzulę poufności, potrzebujesz profesjonalisty. Jeśli praca jest naprawdę poufna, unikaj umieszczania w ogłoszeniu zbyt wielu szczegółów/planów. Na pierwszy rzut oka chcesz zaprojektować silnik hydrauliczno-pneumatyczny z wydmuchiwaniem z układem sprzęgła, myślę, że do swoich obliczeń potrzebujesz więcej niż jednej osoby. A biorąc pod uwagę ilość pracy, może nie być wystarczającej liczby wolontariuszy:(